Durran a lufi? 50%-ot veszítettek a DeFi tokenek a héten

spot_img

A piac mostani korrekcióját megérezték a DeFi tokenek is, amelyeknek túlnyomó többsége egy hét alatt jelentősen veszített dollárértékéből.

A Messari számaiból tudjuk, hogy az általuk listázott 36 token közül 33 mínuszban zárta az elmúlt hetet. Csak a PowerPool (CVP) és a SushiSwap (SUSHI) tudott nagyobb növekedést mutatni és egy kicsit a Swerve (SWRV) is.

A legnagyobbat a Curve zuhanta, – 65%-al, majd a Meta -58%-os veszteséggel. 50% körüli veszteséget könyvelt el az AirSwap, a bZx Network és a Wrapper Nexus Mutual.

Ezzel a héttel együtt már nagyobb idősíkon, a havi grafikonon is a többségük veszteséges, úgy tűnik az augusztus és szeptember eleji közti időszak lesz a DeFi lufi kipukkanása. Havi szinten a Curve -58%-ot esett, a Bancor -57%-et, majd 45-44% körüli eséssel követi őket a Meta, a Ren, az Akropolis és a Balancer.

Az Ethereum egésze is megsínylette a DeFi hájpot, az ERC tokenek kevesebb mint harmada végzett pluszban az elmúlt hónapban.

A fentebb is említett SUSHI megúszni látszik a crash-t ami azért indult el a múlt héten, mert a legfőbb fejlesztő eladta az egész készletét. Az árfolyama némiképp stabilizálódott, amit valószínűleg az is segített, hogy a nagy eladás után fél nappal az Alameda Research és az FTX vezetője, Sam Bankman-Fried bejelentette, hogy átveszi a projekt fejlesztését és végrehajtja a migrációt az Uniswap protokoljáról egy sajátra, ahol.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img