OKEx: akár 110 dollár értékű bónusz és 20%-os visszatérítés a regisztrációért

spot_img

Ritka, hogy egy kriptotőzsde pénzjutalommal csábítson a regisztrációra, az OKEx azonban most mégis ezt teszi. A máltai székhelyű és a napi forgalmát tekintve évek óta a TOP 3-ban lévő váltó eddig főleg az ázsiai piacokra koncentrált, nemrégiben azonban Európában is terjeszkedni kezdett és rendszeres akcióival próbálja meg felhívni magára a figyelmet.

A Coindesk felmérése szerint augusztusban az OKEx volt a legnagyobb forgalmat bonyolító határidős kripto tőzsde

Ha még nincs regisztrációd az oldalon és szívesen kipróbálnál egy olyan évek óta stabilan működő, piacvezető tőzsdét, aminek a felületén a sokak által kedvelt, ám a legtöbb váltón hiányolt követő stop megbízási lehetőség is elérhető, akkor érdemes élned az OKEx és a Kriptoakadémia közös ajánlatával, mert a felkínált bónuszok ritkaságnak számítanak ezen a piacon.

Az OKEx alapesetben az alábbi ajánlatokkal várja új felhasználóit:

  • 20 USDT értékű ajándékkártya azok számára, akik a legelső ügyletüket legalább $100 értékben hajtják végre. A pénzt a kereskedési jutalékok csökkentésére lehet felhasználni.
  • $50 dollár értékű BTC a 2. szintű (szelfis) ügyfélazonosításért és kereskedési kihívások teljesítéséért. (szerkesztve)
  • 5 BTC-s demo számla a gyakorláshoz.

És amit még ezeken felül megszerezhettek, ha rajtunk keresztül regisztráltok:

  • 20%-os visszatérítés a tőzsdének fizetett jutalékokból
  • 10 USDT értékű ajándék mindenkinek, aki 10 napon belül legalább 50 dollár értékű kriptovalutát utal be az oldalra.
  • $20 értékű ajándék mindenkinek, akinek egy 3 egymást követő napos perióduson belül, az összesített kereskedési forgalma eléri legalább a 100 dollárt.
  • 10 dollár értékű BTC mindenkinek, aki 10 napon belül legalább 100 dollár értékű kriptovalutát vásárol az oldal ‘Buy/Sell’ menüpontján keresztül.

A vásárlás lehetséges módjai a fiat- és kriptovaluta pároktól függően változhatnak, de a dollár/euro/forint/bitcoin vonalon mozogva alapvetően az alábbi lehetőségek kombinációi közül lehet választani: Visa, Mastercard, ApplePay, banki utalás (Sepa/Swift a Banxa-n keresztül).

Minden jutalom kifizetése automatikus, de a 2×10 + 1×20 dolláros bónuszok esetében erre a 10. napot követően kerül sor.

A korrekt tájékoztatás keretében felhívjuk rá a figyelmeteket, hogy sok más tőzsdétől eltérően, az OKEx komolyan veszi az ügyfélazonosítási eljárás lebonyolítását és csak azok számára engedélyez az oldalról történő bármilyen kiutalást, akik legalább az alap szintű verifikációt (személyes adatok megadása) elvégezték.

Ha szeretnéd megszerezni a bónuszokat, klikkelj erre a linkre a regisztrációhoz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img