Binance bónuszok a BNB, BUSD és ONT stake-előknek

spot_img

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy Binance felhasználói folyamatos airdrop jutalmakban fognak részesülni, ha a Binance Launchpool platformján helyezik letétbe a kriptopénzeiket. A részvétel semmilyen megkötéssel nem jár, a programba bárki, bármikor szabadon ki-be utalhatja a tokenjeit.

Az első támogatott airdrop a Bella Protocol volt, amit még három héten keresztül fognak osztogatni a Launchpool-hoz csatlakozók számára. Ennek részleteiről az alábbi cikkünkből tudhattok meg többet:

A Binance ma hajnalban egy újabb tokennel bővítette ki a Launchpool kínálatát, a BEL tokenek mellett tehát egy másik kriptopénzt is megszerezhetnek azok, akik részt vesznek a promócióban. Jó hír, hogy aki jelentkezett a Bella stake-elésre, annak semmi teendője sem lesz, a BNB és BUSD tokenjeivel ugyanis automatikusan csatlakoztatták az új pool-hoz is.

A második Launchpool token a Wing Finance lett, egy Ontology-ra épülő DeFi hitelező platform.

A WING-nek még nincs hivatalos árfolyama, mivel fejlesztői nem tartottak semmilyen előzetes értékesítést. Az összesen 10 millió tokenből hamarosan 2 milliót fognak forgalomba hozni, amiből 130 000-t osztanak ki a Launchpool stake-elői számára.

A bónuszokat BNB, BUSD és ONT tokenek letétbe helyezéséért cserébe lehet megszerezni.

  • BNB pool: 65,000 WING (50%)
  • BUSD pool: 13,000 WING (10%)
  • ONT pool: 52,000 WING (40%)

A jutalmak mértéke a saját tokenjeink számának és az adott staking pool teljes méretének arányában kerül meghatározásrai. A bónuszt minden nap, az éjszakai órákban írják jóvá a Binance számlákon.

A WING stake-elése ma hajnalban, magyar idő szerint 2:00-kor kezdődött el és október 15-én 2:00-kor fog véget érni. Ha még nem tetted meg és szeretnél csatlakozni a programhoz, erre a linkre klikkelve érheted el a Launchpool oldalát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img