Binance Launchpool: BNB és BUSD stake-elésével szerezhetsz más kriptopénzeket

spot_img

“Ha a DeFi platformok szerintetek nagyobb kamatokat fognak fizetni, mint a centralizált tőzsdék, akkor tévedtek.” – mondta tegnap CZ, a Binance igazgatója, miután bejelentették legújabb szolgáltatásuk, a Launchpool indulását. A program a Binance Coin (BNB) és a Binance USD stabil coin (BUSD) stake-elésével teszi lehetővé, hogy a felhasználók más kriptopénzeket szerezhessenek maguknak.

A Launchpool első támogatott kriptovalutája a Bella Protocol (BEL) lesz, ami felhasználóbarát módon, “1 klikkes kripto bankként” segítené az embereket digitális valutáik kezelésében.

A project összesen 100 millió BEL tokent (ERC20) bocsátott ki, amiből 5%-ot fognak szétosztani a szerdán kezdődő stake-elési esemény során.

  • A stake-elés kezdete és vége: 2020. szeptember 9. (2:00) – 2020. október 9. (2:00)

A jutalmak szétosztásának aránya:

  • A BNB stake-elők között: 4,500,000 BEL (90%)
  • A BUSD stake-elők között: 450,000 BEL (9%)
  • Az ARPA(*) stake-elők között: 50,000 BEL (1%)

(*) Az egyes stake-elési időszakokban a BNB-n és BUSD-n kívül a Binance más coinokat is támogathat.

A résztvevők az általuk stake-elt coinok teljes staking pool-hoz viszonyított arányának megfelelően részesednek majd az 5 millió coinos jutalomból. A BEL korábban 4 millió dollárnyi befektetői tőkét gyűjtött össze a projekt megvalósítására. A privát értékesítésen 1 BEL-t $0.75-ért lehetett megvásárolni, így az egy hónapos staking során potencionálisan 3.75 millió dollár kerül majd szétosztásra.

A staking programban ügyfél-azonosítás (KYC) nélküli számlával is részt lehet venni. A rendszer óránként készít majd pillanatfelvételeket a felhasználók által stake-elt token mennyiségről és másnap hajnalban osztja ki az ennek megfelelő jutalmakat. Aki leköti a pénzét, bármikor dönthet úgy, hogy kiszáll és visszavonja a letétbe helyezett kriptovalutáit, senkinek sem kötelező egy teljes hónapra elköteleződnie.

Aki szeretne részt venni a stake-elésben, az ezen az aloldalon helyezheti letétbe a coinjait.

600%-os átlaghozammal ért véget a DeFi nyár

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img