Binance Card: Visa kártyás fizetés a Binance-től

spot_img

Elérhetővé vált a Binance Visa alapú bankkártyája, amivel a tőzsde felhasználói a világ 60 millió pontján használhatják fel vásárlásra kriptovalutáikat. A Binance blogbejegyzése szerint, a Binance Card-ot első körben az Európai Gazdasági Térségben élők kezdhetik el használni, aminek tagjai között hazánk is megtalálható:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország,Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Svájc.

A Binance Card egyelőre csak digitális formában érhető el, de az érintésmentes fizetést lehetővé tevő, NFC támogatással rendelkező mobiltelefonok segítségével már bárhol használható. A fizikai kártyák igénylőinek néhány hónapot még várniuk kell a lapocskák kiküldéséig. A Binance Card összekapcsolható a Google Pay és Samsung Pay rendszereivel is.

A Binance Card-nak nincs havidíja és a tőzsde jutalékot sem számít fel az euróban végrehajtott vásárlások után, arra viszont felhívták a figyelmet, hogy egyes esetekben más, harmadik felek levonhatnak tőlünk különböző mértékű tranzakciós költségeket.

A kártya mindig az adott ország hivatalos pénznemében hajtja végre az utalásokat, melyek után akár 7%-os pénzvisszatérítés is szerezhető. A kedvezmény mértékét az adott felhasználó tőzsdei tárcájában tárolt BNB tokenek 30 napos átlaga alapján határozzák meg.


A visszatérítést hetente egyszer, BNB-ben írják jóvá a kártyához kapcsolt tőzsdei számlán.

A Binance ezen felül más kedvezményeket is biztosítani fog a kártyatulajdonosok számára, de ezeket csak egy későbbi időpontban fogják bejelenteni.

A VISA kártyát a Binance partnere, a tőzsdén is elérhető SXP tokenek mögött álló Swipe segítségével dobták piacra. A fizetési szolgáltató az Egyesült Királyság pénzügyi hatóságai által kibocsátott működési engedéllyel rendelkezik.

Az érdeklődők erre a linkre klikkelve kezdhetik meg a Binance-es Visa kártyájuk aktiválását.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img