Újra megy a LINK? +30% egyetlen nap alatt

spot_img

Az idei év egyik legnépszerűbb és legjobban teljesítő kriptopénze, a Chainlink (LINK) egy remek rally-n van túl.

A LINK árfolyama az elmúlt hetekben egy óriási korrekción esett át, ami alaposan lenullázta a nyereségét annak, aki nem szállt ki időben. Ehhez még az is hozzájárult, hogy a fejlesztőcsapat rendszeresen piacra öntött 500 000 coint, így összesen kb. 70%-ot esett a LINK a törtélmi csúcsról.

Az augusztusi csúcstól még így is elég messze van az ár, akkor ugyanis a 20 dollárt is elérte, mielőtt felülkerekedtek az eladók a piacon.

A tegnapi pattanás óta viszont már 30%-ot ment az árfolyam, így a legjobban teljesítő kriptopénz lett a top 50 listából. 

A nagy ugrás – bár valószínűleg nem kizárólag ezért, azután következett be, hogy a Travala.com integrálta a LINK-et, mint fizetési lehetőséget. A Travala egy kripto-barát utazásgyűjtő oldal, ahová az egész világon több millió helyre lehet utazni – és ezért kriptóval fizetni.

Véget ért a downtrend? Nehéz megmondani. Ezek a bejelentések mindig befolyással vannak a piacra, de a hatásuk aztán hamar elmúlik. Ha a BTC folytatni tudja a lassú növekedést, akkor az a LINK-re és az altokra is jó hatással lesz, de korrekcióra azért számítani lehet a LINK grafikonján is. Ha viszont sikerülne megkapaszkodni a 100 napos mozgótálag vonalán (10 dollárnál), akkor még pozitívabb lenne a piac.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img