Jutalom a BUSD-t tartóknak a Binance-en

spot_img

Egy új jutalomprogramot indított a Binance, amivel rendszeres BUSD jutalomban részesülhet az, aki egyszerűen csak tartja a Binance hivatalos stabilcoinját.

A BUSD Reward Program nevű kezdeményezés hivatalosan október 10-én indul, elsőként a Binance blogposztja számolt be róla.

Akkor is kaphatsz jutalmat, ha a BUSD-ket történetesen nem a Binance accountod BUSD tárcáján tartod. Ugyanis olyan DeFi platformok is részt vesznek a programban, mint a Uniswap, Curve, Yearn, YFII, Cream vagy Aave. A többi alkalmazásért nézd meg a fent linkelt blogposztot. A jutalmazás az Ethereumon és a Binance Smart Chain-on elhelyezett BUSD-vel is működik majd.

Maga a jutalomosztás a következőképpen történik majd:

30 naponta a Binance felállít egy rangsort a BUSD-t tartó címekről. Kiszámol egy átlagot is, ami azt jelöli, hogy átlagosan mennyi BUSD volt a tárcákon a 30 nap alatt. Ezután a total market cap-hez mérve kiszámolja, hogy az adott tárcán a készlet hány százaléka fordult meg. A jutalom poolból ez alapján a százalék alapján kerül kiosztásra a 30 nap leteltével a BUSD.

Például: 29 napig tartasz a tárcádban 90 millió BUSD-t. Az utolsó napon kiutalod onnan. Így az átlagos mennyiség amit tartottál, az kb. 87 millió USD lesz.

Ha a harmincadik napon a BUSD market capje 400 millió lesz, akkor az azt jeletni, hogy a te tokeneid 21,75%-ot tettek ki ebből. Az egész jutalomtortából így 21,75% jár majd neked.Hogy pontosan mekkora lesz a pool,  arról a Binance egyelőre nem közölt információt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img