Revolut: átlagolás, rendszeres vásárlással

spot_img

Újabb feature gördült le a Revolut képzeletbeli futószalagjairól: a Crypto Recurring Buys, vagyis magyarul az ismétlődő kriptopénz vásárlások.

Ezzel az újdonsággal automatikusan vásárolhatsz a támogatott kriptopénzekből, megadott időközönként. Ez lehet napi, heti vagy havi megújuló vásárlás is.

A lehetőség a Wealth / Crypto fül alatt érhető el, ahol már nem csak az Invest, hanem a Recurring buys gombot is megtalálod. Kijön a lista, ami még üres, hiszen nincs beállítva rendszeres vásárlás, ezután a “+” gombot megnyomva tudsz hozzáadni egyet. A kínálat a Revoluton: BTC, ETH, LTC, BCH, XRP és XLM-ben kimerül. A következő képernyőn beállíthatod az összeget és a vásárlások idejét.

Ez gyakorlatilag egy dollar cost averaging, vagyis a jól ismert átlagolás bevezetése a fintech appba.

Kriptovaluta befektetés rendszeres időközönként

A Revolut az utóbbi időben egy kicsit ráfeküdt a kriptopénzekre, bővült a kínálat (igaz, egyelőre csak az XLM-el) és az új feltételekben már jogilag te birtoklod a kriptopénzeket, nem a Revolut. Igaz, hogy “valódi” tárcacímekre még nem tusz küldeni, sem fogadni azoktól, de most tömegek kaptak egy új és pofonegyszerű befektetési formát a kriptopénzekbe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img