Fairspin: új dizájn és egyszerűsített befizetés a pro szerencsejátékosok számára

spot_img

Nemrégiben mutattuk be nektek az átláthatóságot előtérbe helyező Fairspint. A blokklánc alapú kaszinó októberben ünnepli második születésnapját, aminek kapcsán most több újdonsággal is várja játékosait.

Ami új

A felhasználók számára talán legfontosabb újítást a be- és kifizetési rendszerben végrehajtott változtatás jelenti. A tétek egységesítése miatt, a játékosoknak korábban minden beutalás után az oldal saját kriptopénzére, TPLAY tokenekre kellet átalakítaniuk a számlaegyenlegüket.

A jövőben már nem lesz feltétlenül szükség a konverzióra, ugyanis a Fairspin lehetővé fogja tenni a befizetett USD, EUR, RUB, mBTC és mETH (0.001 BTC / 0.001 ETH) közvetlen felhasználását is. A több devizát támogató multi-currency rendszer az év végéig, fokozatosan kerül bevezetésre, elsőként az oldal régi, október 1-je előtt regisztrált ügyfelei számára.

A Fairspin továbbra is támogatni fogja a bankkártya és kripto alapú be- és kifizetéseket is, de a kiutalásokat csak olyan számlákra teszi lehetővé, amelyekről korábban már érkezett befizetés az oldalra.

További szembeötlő újítás, hogy a kaszinó felülete egyszerűbbé és letisztultabbá vált. A fejlécben korában sok helyet elfoglaló információs sávot például a felhasználók visszajelzései alapján áthelyezték a jobb oldalra és maguk a játékok is egy, a mai trendeknek megfelelő, minimalistább kezelőfelületet kaptak.

Ami nem változott

A második születésnapját ünneplő Fairspin továbbra is az általa vallott fair-play irányelvei alapján kíván működni és ezért a jövőben is lehetővé teszi, hogy az oldalon végrehajtott összes játék végkimenetele és statisztikai adatai elérhetőek és a blokkláncon bárki által ellenőrizhetők legyenek

A kaszinó ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján készen áll a beérkező kérdések megválaszolására és a be- és kifizetésekkel kapcsolatos technikai problémák elhárítására. A support által támogatott nyelvek: angol, német, spanyol, japán, lengyel, portugál, orosz, francia és török.

A Fairspin jelenleg közel 2500 féle kaszinó játékot támogat. melyek között megtalálhatóak a már megszokottnak számító, rulett, lottó- és kártyajátékok, a videópóker és az élő videós kaszinó játékok, valamint az iparág népszerű fejlesztőinek egzotikusabb játékai is. ( Playson, Booongo, PGSoft, Play’n Go, QuckSpin, Evolution, iSoftBet, Betsoft, Microgaming, Spinomenal, NetEnt.)

Fairspin bónusz rendszer

A be- és kifizetésekben eszközölt változásoknak köszönhetően, a Fairsp in a korábbiaknál sokkal kedvezőbb bónuszokkal tudja fogadni újdonsült felhasználóit. A friss regisztrálók az alábbi lehetőségekkel élhetnek:

  1. 30 ingyenes pörgetés a regisztráció után.
  2. Akár 100% bónusz, 30 ingyenes pörgetés és 10% cashback az első befizetés után.
  3. Akár 75% bónusz és 30 ingyenes pörgetés a második és harmadik befizetés után.
  4. Akár 200% bónusz és 50 ingyenes pörgetés a negyedik befizetés után.

Emellett bárki részt vehet a folyamatosan megrendezésre kerülő eseményeken és nyereményjátékokon, kihasználhatja a heti cashback akciókat, valamint az időszakosan elérhető befizetési bónuszokat.

A Fairspin VIP programja, a High Stakes Club szintén számos előnyt biztosít az abba belépő tagok számára. A játékosok ezen keresztül akár 100%-os befizetési bónuszra, 100 ingyenes pörgetésre és 25%-os heti cashback-re is szert tehetnek, de akár háromszoros szorzóval is megnövelhetik az általuk elérhető nyereményeket. A Fairspin VIP klubjához bárki csatlakozhat, a szintek eléréséhez adott számú tét megtételére van szükség.

A Fairspinnel kapcsolatos hírekről és promóciókról nem csak a kaszinó weboldalán, de Telegram, Facebook és Twitter oldalain keresztül is tájékozódhatnak az érdeklődők és kérdéseiket is feltehetik az ügyfélszolgálatnak.

Így hódítja meg a Fairspin az online kaszinók világát

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img