Publikus az új Trezor Suite

spot_img

Egy új desktop alkalmazás, a Trezor Suite pár nappal ezelőtt vált bárki számára letölthetővé. A szoftver egyelőre egy publikus béta, a felhasználóktól azt kérik, hogy teszteljék és jelentések a bugokat.

A Trezor Suite a Trezor tárcák szoftvere, amivel menedzselheted a hardver tárcádban található portófliót, nagyobb adatvédelemmel és biztonsággal – ígéri a Satoshi Labs.

A megszokott böngészős verzió még működni fog, amíg a nyílt béta tart. A hivatalos megjelenéskor az majd átirányít a Trezor Suite böngészős verziójára – hiszen a desktop alkalmazás mellett kap egy böngészős verziót is.

Az alkalmazás Windows, Mac és Linux operációs rendszereken lesz elérhető, a böngészős verziót pedig az Androidosok is használhatják.

Azt, hogy teljesen böngészős felületről szoftveresre váltsanak, az indokolta, hogy minél erősebb gátat szabjanak az adathalászatnak és a userek hibáinak. Az új felület ugyanis sokkal felhasználóbarátabb, tartozik hozzá egy átdolgozott onboarding, ami segít az új felhasználóknak, hogy megismerjék a tárcát és minél inkább biztonságban tudják vagyonukat.

A publikus béta várhatóan 2021 januárjában befejeződik, utána a mobilos alkalmazásnak állnak neki a Satoshi Labsnál. Amint kész, a jelenlegi “Trezor Wallet” alkalmazás helyét átveszi a Trezor Suite.

/Trezor blog/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img