Nagyot ment a YFI, megindult az altcoin piac

spot_img

Amíg az elmúlt öt hét látványos emelkedése után a Bitcoin most 15 500 dollár körül egy pillanatra hezitálni kezdett a napos grafikonon, az altcoinok is nőni kezdtek. Sokuk kétszámjegyű növekedést tudott behúzni az elmúlt napon.

Legnagyobbat a Yearn.Finance coin-ja, a YFI ment. Amíg csütörtökön egy nagy esést produkálva 7500$-ig is lement, az elmúlt 36 órában már 100%-os pluszban áll és 18 000$-nál írt le egy csúcsot (több tőzsdén 17 500-nál állt meg). Azóta egy kicsit visszaesett, jelenleg 15 500$-nál tradelik.

A YFI emelkedéséből a Discord szerverünk kereskedői is kivették a részüket. Coinhunter sikeres szignáljának második targetje +17%-os nyereséggel járt. Aki őt követte, az most eléggé örülhet. Ebből a trade-ből részesedtek azok is, akik a CopyTrader Pro-n másolják Coinhunter kereskedéseit.

Coinhunter szignáljának R:R grafikonja. Kézzel felrakható szignálókért gyere fel a Discord szerverünkre vagy ha automatikusan szeretnél másolni, nézd meg a CopyTrader Pro-t.

grafikon: coin360.com

Az altok is erősödtek az elmúlt napon, miközben a Bitcoin dominanciája 66,5%-ról leesett 64,5%-ra. Az ismertebbek közül szépet ment a LINK, +13% felett, az OCEAN +8% felett, a VET +8% alatt, vagy a REN +11% felett . 5% körül nőttek a BCH, BSV, ALGO coinok. A high-cap coinok pedig 1 és 3% közötti növekedést írtak le az elmúlt napon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img