DeriSwap: hamarosan érkezik a DeFi messiás új fejlesztése

spot_img

Andre Cronje (képünkön) neve minden DeFi iránt érdeklődő számára ismerősen csenghet. A fejlesztő szállította az idei év egyik legnagyobb sikerének számító yEarn.finance protkollt, tegnap pedig a hamarosan induló új alkalmazására hívta fel a figyelmet.

A DeriSwap célja több népszerű DeFi termék előnyeinek egységesítése lesz, vagyis a decentralizált váltók (pl.: UniSwap, SushiSwap), opciós és határidős kereskedést lehetővé tevő appok (Hegic, Opyn) és hitelező szolgáltatások (Aave, Compound) funkciói válhatnak majd elérhetővé immáron egyetlen központi felületen keresztül.

https://twitter.com/AndreCronjeTech/status/1330750645855531014?s=20

Cronje a bevezetőben is említett yEarn-el már sikerre vitt egy hasonló elképzelést. Az alkalmazás okos szerződése az oda beutalt pénzt mindig a legoptimálisabb módon fekteti be a klüönböző DeFi oldalkaon, maximalizálva az elérhető kamatok nagyságát. A termék sikere a platform tokenjének árfolyamában is tükröződik.

A YFI a júliusi kibocsátáskori 0 dolláros árfolyamáról szeptember végére 40 000 dollár fölé emelkedett és a Binance oldalán azóta is folyamatosan az egyik legnagyobb forgalmat bonyolító kriptopénz.

A DeriSwap működését felügyelő okos szerződés még auditálás alatt áll, de hamarosan várható indulása után borítékolható, hogy még sokat fogunk hallani róla.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img