A legcukibb gazdasági influenszer a bitcoinról is beszélt

spot_img

Ahogy hozzánk is elért az elmúlt egy-két év során az influenszer-láz, úgy jelent meg több tucat, sőt, több száz önjelölt szakember különböző témákban, és persze a bármiféle szellemi érték nélküli, értelmetlen YouTube, Istagram csatornák, fiókok is elárasztották a közösségi médiát. Megjelent azonban néhány gyöngyszem is, ma Dörner Csengét mutatjuk be olvasóinknak.

A közösségi média óhatatlanul a szórakoztatóipar része, ennek megfelelen egy inflenszer a génjeit is latva veti, számít természetesen az arc, a hang- és hanghordozás, beszédstílus, megjelenés, egyebek. Esetünkben mind a férifak, mind a nők nagyon jól jártak, hiszen egy tündérien aranyos fiatal nőről van szó, de mielőtt szexizmust kiáltana bárki, térjünk rá a lényegre, a tartalomra.

A jelenleg 17 300 feliratkozóval rendelkező közgazdász idén júniusban önálló adást szentelt a bitcoinnak, tárgyilagos, hiteles, elfogulatlan beszámoló, bárcsak minden gazdasági szakemerí ennyire előítélet mentesen közelítené meg a témát:

A kriptopénzről szóló anyag ráadásul igazán ötletes, hiszen egy könnyen emészthető, valóban sokszor emlegetett párhuzammal él, először bemutatja a Yap kövek történetét, majd a poliéz szigetvilág egyik fizetőeszközén keresztül jut el a bitcoinhoz, nem véletlenül.

Ha szeretnéd követni, lépésről-lépésre, automatikusan másolni a legjobb kereskedőinket, akkor reigsztrálj a CopyTraderPro rendszerébe, kezdj el gondtalanul kereskedni még ma!

De nem a kriptopénzek mibenléte az egyetlen téma, amivel foglalkozik a feltörekvő influenszer, sokat tanulhatunk tőle többek között arról is, hogy ponotsan miként működik az általunk is igen sokat emlegetett pénznyomtatás az USA-ban, általában a világban:

De ha szeretnénk mélyebbre látni a 2008-as hitelválság részleteibe, akkor érdemes megértenünk, hogy mik is azok a CDO-k, Csenge ebben is segítségünkre lesz:

De a klasszikus pénzvilág egy másik, gyakran emlegetett, ha úgy tetszik emblematikus esetét is bemutatja, végre megtudhatjuk, hogy Soros György ponotsan mit is tett Angliában, valóban felelős-e a font bedőléséért:

Mostantól időnként beszámolunk hazai és nemzetközi influenszerekről, akiknek a figyelmetekre méltónak látjuk a munkáját, ha van valaki, akiről szeretnétek olvasni, írjátok meg egy komment formájában!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img