A kazah bitcoin cigány és a szakállas Taylor Swift is könnyedén átment az ügyfélazonosító eljáráson

Megosztom

Egyre több kripto tőzsde teszi kötelezővé, hogy felhasználói a nemzetközi szabályozásoknak megfelelve, személyes okmányaik beküldésével igazolják kilétüket.

A gyorsabb és költséghatékonyabb ügyintézés érdekében, az ügyfelek azonosítását és kategorizálását ma már többnyire képfelismerő szoftverek és mesterséges intelligenciák végzik, amik a lassú emberi feldolgozással szemben, akár másodpercek alatt is hozzáférést adhatnak egy új regisztrálónak. Alkalmazásuk ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy aki akarja, némi kreativitással kijátszhassa működésüket.

Pontosan ezt tette az a Twitterező, aki először Borat-ként, majd szakállas Taylor Swiftként regisztrálta magát két váltó, a Kucoin és a Huobi oldalaira.

Az egyik pillanatban a kazah kormány híres ügynöke..

…a másikban egy sexy jelmezbe bújt világsztár.

Az eredmény mind a két esetben ugyanaz lett: az algoritmusok gond nélkül átengedték emberünket a szűrőn, aki ezzel minden funkcióhoz, valamint a legmagasabb kiutalási limitekhez is hozzáférést szerzett magának.

Némi szemfestékkel és egy parókával tehát bárki kijátszhatja a nemzetközi szabályozást, de mielőtt  női ruhát öltenénk magunkra, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy van a közelben egy ereszcsatorna, ahol ha kell, egérutat nyerhetünk az ajtónkon kopogtató rendőrök elől.

A legnagyobb forgalmat bonyolító Binance egyébként továbbra is lehetővé teszi, hogy pusztán egy email cím megadásával lehessen kereskedni az oldalán. Hogy ez a tevékenység pontosan milyen kötelezettségeket ró a felhasználókra, például adózás szempontjából, arra ma este 20:00 órától kaphattok választ Discord csatornánkon, ahol két szakértő válaszol majd az ezzel kapcsolatos kérdéseitekre.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel