Asztali alkalmazás TradingView-tól

Megosztom

Ingyenes asztali alkalmazással jelentkezett a TradingView. Habár a tőzsdei elemző szoftver böngészős és mobilos változatai a jövőben is hozzáférhetőek maradnak, az új programmal kényelmesebbé tehető a grafikonok használata.

Az app beépített multi-monitor támogatással rendelkezik, amivel a több képernyőt használók is könnyedén testreszabhatják a kezelőfelület megjelenését és túlléphetnek a böngészőablakok rendezgetésének kellemetlenségéin. Ezzel akár gépük memória terhelését is csökkenthetik és a jövőben akár egyetlen gombnyomással is előhívhatják, az eddig a megannyi Youtube és más megnyitott oldal között elvesző chartjaikat.

A desktop verzió a böngészős és mobil apphoz hasonlóan folyamatosan szinkronizálja magát a TradingView szervereivel, így fiókunkba belépve bárhol és bármikor onnan folytathatjuk az elemzést, ahol utoljára abbahagytuk. A programot az alábbi linkekről tölthetik le az érdeklődők: Windows, Mac OS.

(A Windows változat MSIX kiterjesztésének telepítéséhez, a Win10 előtti operációs rendszereknél szükség lehet az MSIX Core nevű szoftvercsomag telepítésére.)

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel