Asztali alkalmazás TradingView-tól

spot_img

Ingyenes asztali alkalmazással jelentkezett a TradingView. Habár a tőzsdei elemző szoftver böngészős és mobilos változatai a jövőben is hozzáférhetőek maradnak, az új programmal kényelmesebbé tehető a grafikonok használata.

Az app beépített multi-monitor támogatással rendelkezik, amivel a több képernyőt használók is könnyedén testreszabhatják a kezelőfelület megjelenését és túlléphetnek a böngészőablakok rendezgetésének kellemetlenségéin. Ezzel akár gépük memória terhelését is csökkenthetik és a jövőben akár egyetlen gombnyomással is előhívhatják, az eddig a megannyi Youtube és más megnyitott oldal között elvesző chartjaikat.

A desktop verzió a böngészős és mobil apphoz hasonlóan folyamatosan szinkronizálja magát a TradingView szervereivel, így fiókunkba belépve bárhol és bármikor onnan folytathatjuk az elemzést, ahol utoljára abbahagytuk. A programot az alábbi linkekről tölthetik le az érdeklődők: Windows, Mac OS.

(A Windows változat MSIX kiterjesztésének telepítéséhez, a Win10 előtti operációs rendszereknél szükség lehet az MSIX Core nevű szoftvercsomag telepítésére.)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img