Hogyan kereskedj a Covesting-en 75%-al olcsóbban?

spot_img

A kriptovaluta iparban a Covesting volt az első copytrading szolgáltatás, ami tömegekhez jutott el. 2017-ben mutatta be azt a Covesting és 2021-ben már a leggyorsabban növekvő alternatív profitszerzési lehetőség volt a piacon.

A Covesting natív kriptopénze, a COV token nemrégiben több új felhasználási lehetőséget is kapott. Ezek mindegyikét integrálták a Covesting rendszerét használó szolgáltatások is, így azok felhasználói is részesülhetnek az erőteljes újdonságokból.

Az egyik ilyen COV tokenhez köthető újítás egy lehetőség az ún. stratégia menedzserek (strategy manager néven találkozhatsz velük) számára, hogy 75%-al csökkentsék kereskedési kiadásaikat. Ebben a cikkben részletesebben is megnézzük, hogy ez hogyan lehetséges és felfedjük a leplet a COV token többi újdonságáról is, amit a PrimeXBT-n érhetsz el.

De mi is az a Covesting és pontosan hogy is működik?

A Covesting a világ első kriptopénzre szakosodott copytrading, kereskedés másolás szolgáltatása, ami 2017-ben jelent meg. A Covesting.io első éve rengeteg érdeklődést hozott, ezzel együtt pedig egy 18 millió dolláros befektetést is kapott a cég.

A Covesting alapvető működési elve a következő: léteznek stratégia menedzserek, akik létrehoznak kereskedési stratégiákat a legjobb képességeik szerint. Ehhez készítenek egy peer-to-peer befektetési alapot. Ennek az alapnak (investment fund) a lényege, hogy ezt a felhasználók tudják másolni, így ugyanahhoz az eredményhez jutnak, mint a stratégia megalkotója.

Ezek a felhasználók lesznek az úgynevezett követők. A Covesting-re épült szolgáltatás, a PrimeXBT keretén belül pedig a különböző befektetési stratégiákat össze tudják hasonlítani, elemezni tudják azokat és ezzel saját terveikhez és kockázattűrésükhöz mérten képesek befektetni azokba.

Covesting modul a PrimeXBT-n

2017-től 2019-ig a Covesting.io-nál azon dolgoztak, hogy olyan eszközöket és szoftveres infrastruktúrát építsenek, ami képes tömeges igényt kiszolgálni és elsőként eljuttatni a kopizást a kriptopénz iparba. 2019-ben jelentették be először, hogy a világ legnagyobb margin trading platformjával, a PrimeXBT-vel közösen egy új modul fejlesztésébe kezdenek, amivel a copytradinget bevezethetik a PrimeXBT-re.

Elsőként azok próbálhatták ki a PrimeXBT Covesting modulját, akik részt vettek a fejlesztés bétatesztjében. 2020 áprilisában ezek a tesztelők már azokhoz az eszközökhöz és funckiókhoz is hozzáfértek, amik később megágyaztak a PrimeXBT sikerének.

Négy hónapnyi bétatesztelés után már sikereket aratott a fejlesztés. Csak ezalatt a béta fázis alatt egy millió dollárnyi befektetett tőke érkezett a felhasználók felől. A PrimeXBT végül 2020 augusztusában jelent meg.

A COV token felhasználása

A PrimeXBT felhasználói is hozzáférnek a COV token minden előnyéhez. A Covesting csapat nyilatkozata alapján pusztán a COV tokenek tartása is haszonnal jár a felhasználóknak. Ezen felül a COV készlet folyamatosan szűkül, így egy idő után egyre többet érhetnek a tokenek. De emellett a tokent arra is lehet használni, hogy a piacon optimális kimenetelt érjünk el.

A COV hosszú távú tartói és a Covesting felhasználói is pozitívan fogadták a négy új COV token felhasználási módot. Ezek megjelenése a projekt életében is egy fontos mérföldkő volt.

MIlyen előnyökkel jár a COV token a felhasználók számára?

Sikerjutalék – előny a követők számára

Minden esetben, amikor egy stratégia manager trade-je sikeres lesz, egy bizonyos mennyiségű sikerjutalék képződik. Ezt a rendszer elosztja a követők, a stratégia menedzser és a platform között.

Az újonnan bevezetett feature értelmében a felhasználó ebből a kiosztásból több nyereséget tud kivenni. Ezzel saját maga felé tudja billenteni a mérleg nyelvét és a befektetésenkénti profitját is növelni tudja.

Nincs 1%-os belépési jutalék – újabb előny a követőknek

A COV tokenek egyik legfontosabb újdonsága az 1%-os belépési jutalék eltörlése. Eddig minden felhasználó, aki először befektetési alapokat kezdett követni, köteles volt kifizetni egy 1%-os belépési jutalékot.

Bár kicsinek hangzik, de az 1%-os jutalék eltörlése óriási hatással lehet egy-egy befektetési alap nyereségességére a követők számára.

Új token égetési program – a holdereknek

Azért, hogy csökkentsék a token készletét és növeljék az értékét, a Covesting csapata bevezetett egy token égetés programot. A platformon keletkezett összes jutalék 50%-a a jövőben elégetésre kerül.

Ez az égetés főleg azok számára kecsegtet előnyökkel, akik hosszú távra tartják a COV tokeneket .

A kereskedési jutalék csökkentése – a stratégia menedzserek számára

Ezentúl a stratégiai menedzserek a PrimeXBT Covesting modulján tudják csökkenteni a jutalékukat 25, 50 vagy 75 százalékkal. Ez annyiban jelent előnyt a számukra, hogy kevesebb költséget kell kifizetniük és több tőke marad a számlájukon.

Összefoglalva

A PrimeXBT felhasználói négy újfajta módon használhatják fel a COV tokeneket. Mind a négy új tulajdonság, amivel felruházták a tokent, hasznos a befektetőnek, a stratégia menedzsernek és a hosszú távú COV holdernek is.

Tudj meg többet a PrimeXBT-től, a Covesting-ről és a megújult COV tokenekről ide kattintva.

szponzorált tartalom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img