Minden nap karácsony a Bitcoin piacon. Te mikor fogsz eladni?

Megosztom

Lassan minden nap írhatnánk arról, hogy megint új történelmi csúcsot állított be a Bitcoin. Ezúttal az éjszaka alatt a 27 000 dolláros szintet törte át, jelenleg pedig 27 700 körül kereskednek vele.

Egy új mérföldkövet is elért a Bitcoin: a piaci kapitalizációja átlépte a fél billió dollárt, vagyis az 5-ös után már 11 nullát írunk amikor a market capről beszélünk. Ha a hagyományos vállalati szférával vetjük össze, akkor a Bitcoin értéke megelőzte a VISA-ét és egy hellyel van a Warren Buffett-féle Berkshire Hathaway mögött.

A piacon sokan már a 30 000 dollárt várják. Ha ebben az ütemben folytatódik az emelkedés, a „harmincezer harmincadikára” is valószínűnek tűnik.

Felmerül a kérdés, hogy ez a bikapiac miben különbözik a legutóbbi csúcsdöntögetős, 2017-es piactól? A kriptós sajtó rengeteg tényezőt említ, de mi főleg egynek tudjuk be az emelkedést, ez pedig az intézményes befektetők érdeklődése és az ennek köszönhető pozitív hangulat. Az elmúlt egy évben ugyanis általánosan elfogadott lett az a vélemény, hogy a Bitcoin a digitális arany. Ez alatt az idő alatt a nagybefektetők számára is könnyen, törvényes és elszámolható keretek között is elérhető lett a Bitcoin.

Az elmúlt négy hónapban pedig a gazdasági sajtó is felkapta azokat az elemzéseket és nyilatkozatokat, amik prominens pénzintézetek berkeiből kerültek ki és jellemzően arról szóltak, hogy a BTC az arany digitális verziója.

A kisbefektetők vagy átlagemberek tömegei viszont még elmaradnak. Erről a Google keresések trendjei tanúskodnak a legjobban. Bár érezhetően nőtt az érdeklődés, még rengeteg hely van a növekedésre.

Egy-egy altcoin hívőn kívül tehát mindenki elégedett lehet a piac ünnepek alatti alakulásával. Mi már csak annyit kérdeznénk, hogy neked hol van a take profit szinted? Esteleg már pénzre váltottad a portfóliód részét vagy egészét? Talán egy szép kerek számra vársz? Írd meg nekünk kommentben.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel