ATH-ban gazdag új évet kívánunk!

spot_img

Ismét eltelt egy év, újra egy évvel idősebb a piac. Fontos volt 2020, minden jel szerint úgy fogunk rá emlékezni, mint az év, amikor végre tényleg elkezdett a mainstream részévé válni a bitcoin. Eddig csupán be-beköszönhetett a kollektív tudat fősodrába, de hamarosan talán szerves részévé is válhat.

Hogy miért? Mert ott a helye, a bitcoin valóban megérdemli, hogy az életünk részévé váljon, végre kitörjön az ismeretlenség, féligazságok és rosszindulatú megjegyzések erdejéből. A bitcoinnak igenis van keresnivalója ebben a világban, bárhogy alakuljon is 2021, ebben már egészen biztosak lehetünk.

De vajon mit várhatunk ettől az évtől? A stock-to-flow modell szerint újabb csúcsokat, a Citibank ügyvezetője szerint háromszázezer dollárt, mások szerint harmincezret, megint mások szerint százezret. Nem tudjuk, hogy mit hoz 2021, de az biztos, hogy sokkal több okunk van a bizakodásra, mintsem a borúlátásra.

A bitcoin bull run minden bizonnyal tovább folytatódik, bár a jelentős korrekciók elkerülhetetlenek. Elindulhat egy igazán masszív alt-season, számos kis, közepes és nagy coin, token befektetői érhetnek el szép eredményeket. Folytatódhat a DeFi piac felfutása, ez a terület ugyanis egy kissé feledésbe merült a bitcoin felívelése során.

A DeFi előretörésével párhuzamosan az okosszerződések, és úgy általában a blokklánc is egyre több figyelmet fog kapni, akár olyanoktól is, akik sosem foglalkoztak kriptopénzekkel, talán nem is fognak. Ezek a technológiák egyre több céget fognak meghódítani, persze 2021 során még mindig korai szakaszában leszünk a terület fejlődésének.

Mindezt, és még sok miden mást várhatunk, azonban fel kell készülnünk arra az eshetőségre is, hogy mégsem lesz a kriptopénzek piacán olyan rózsás 2021, mint azt most reméjük, hiszen minden bizonnyal számos olyan “időzített bomba” van még a területen, mint a Ripple mostani kálváriája.

De bármi történjék is, a Kripto Akadémia teljes csapata sikert kíván minden olvasójának, származzon a siker erről a piacról, vagy bármely másikról, vagy legyen akár teljesen más természetű, érjétek el céljaitokat! BUÉK!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img