TWT airdrop: már csak néhány órád van elfogadni a Binance ajándékát

spot_img

A Trust Wallet a Binance hivatalos tárca alkalmazása, ami egy saját kriptopénzzel is rendelkezik (TWT). A tőzsde néhány nappal ezelőtt 10 dollár értékű TWT-vel lepte meg minden olyan felhasználóját, aki december 14-21-e között legalább egy hagyományos tőzsdei, határidős, vagy tőkeáttételes ügyletet hajtott végre az oldal felületén.

Mivel a TWT egyelőre még nem szerepel a Binance kínálatában, a váltó csak január 5-ig biztosítja azok tárolását a felhasználók számára. Akik ma éjjelig nem utalják ki azokat az oldalról, elveszítik a hozzáférésüket az ajándék tokenekhez.

Hogy te is részese voltál-e az airdropnak, azt a spot walleted oldalán ellenőrizheted. Ha nem akarod végigböngészni az itt felsorolt összes token nevét, írd be a keresőbe, hogy TWT. (Ha a Hide small balances opció be van ikszelve, azt érdemes kikapcsolni, ellenkező esetben lehet, hogy a tokenek nem fognak megjelenni a listádban.)

A TWT kiutalásához le kell töltened a Trust Walletet és létre kell hoznod egy multi-coin tárcát. Ha már egyébként is használod az appot, a már meglévő fiókod is megfelel. A TWT-idet az itt megadott Binance Smart Chain címre tudod withdraw-olni.

Ha ezt megtetted, akkor a tárca fő oldalán, a jobb felső sarokban lévő Collectibles felirat mellett látható ikonra klikkelve adhatod hozzá a TWT tokent az app által megjelenített kriptopénzek listájához. Itt két különböző TWT-t is látni fogsz. Ha mindent jól csináltál, akkor a 0x karakterekkel kezdődő címűre fognak megérkezni a tokenjeid.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Trust Wallet Token mikor fog bekerülni a Binance kínálatába.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img