Mennek az altok amíg toporog a Bitcoin

spot_img

Az altcoin szezon jelei mutatkoznak már egy ideje: a hétvégén 5% feletti nyereségeket hoztak az altok, de sok közülük kétszámjegyű pluszt is behúzott. A Bitcoin egyelőre 40 000 dollárnál álldogál.

A nagyobb altcoinok közül az Ethereum vezeti a listát +8%-al, amivel három éves csúcsra ért 1350 dollárnál. A történelmi csúcstól már csak kb. 100 dollár választja el. A kereskedők elemzéseit megnézve, az 1450 dolláros szintet nagy eséllyel behúzza az ETH a napokban.

A Bitcoin Cash nagyot ment a 24 óra alatti 45%-os nyereségével. Elérte a 600 dollárt is, jelenleg egy kicsivel alatta, 570 dolláron kereskedik. A BSV is nagyon hasonló pályát írt le, már 300 dollárt ér egy darab.

Az altcoinokkal együtt a kriptopénzek kapitalizációja már elérte az 1,12 billió dollárt. Az altcoinok növekedése miatt a bticoin lecsúszott a 70%-os dominanciáról, 68%-ra.

A piac már a következő adag “moonshotra” figyel. Az egyik esélyes a YFII, USD ellenében, ahol az alábbi háromszögből törhet ki az árfolyam és 2700 dolláron van a következő nagyobb ellenállása.

A Discord szerverünkön Dobi aktív a hétvégén és már több altcoin páron is elérte az első take profit szinteket: NEO/USDT-n, XLM/USDT-n és jelenleg a CRV/USDT-n is hozott +20%-ot.

A fenti képek Dobi tegnap posztolt szignáljai, aminek mindegyike pluszban van, vagy elérte a take profit 1 szintet. Ha nem akarsz lemaradni a következő időszak legjobb altcoin tippjeiről, gyere fel a Discord szerverünkre és fizess elő a Kereskedési Tippekre. Jelenleg 7 bejáratott kereskedő tippjeit követheted.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img