Flare airdrop jön a Litecoin tulajdonosoknak is

Megosztom

Pénteken jelentette be a Flare Network csapat, hogy újabb airdropot tervez. Ezúttal a Litecoin tulajdonosok juthatnak hozzá egy kis ingyen Spark Tokenhez (FLR).

Részleteket csak a jövő héten fogunk megtudni, egyelőre még nem hozták nyilvánosságra a részvétel feltételeit. Azt sem tudjuk még, hogy hány tőzsde vagy váltó fogja támogatni azt, ill. hogy egyáltalán ér-e majd valamit az LFR token amire a Flare elrajtol. Kérdéses az is, hogy 1 LTC-ért mennyi FLR jár majd.

Ha az XRP airdropból indulunk ki, akkor a nagyobb tőzsdék és váltók valószínűleg a Litecoin tulajdonosoknak is megadják az ingyen tokeneket, így elég lesz a még kitűzetlen határidő előtt LTC-re váltanod.

A csapat a Twitterén azt is közétette, hogy a csapat számára félrerakott FLR tokenekből csípnek le, azért, hogy 5 milliárd FLR tokent tudjanak kiosztani az LTC tulajdonosknak.

A Flare Network kezdeményezéssel kétirányú hidakat lehet létrehozni különböző hálózatok, blokkláncok között. Például az Ethereum és az XRP közt. Ez azt jelenti, hogy az XRP tokének is használhatóak lesznek az Ethereum hálózatán futó okos szerződésekhez. Hamarosan pedig a Litecoin hálózatával bővülnek.

Az XRP tulajdonosoknak szánt airdropot 2021 első felében végzik el, vélhetően ezután következik majd az LTC hóldereknek szánt airdrop.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel