Kilépett az EOS alapítója

Megosztom

2020. december 31-ével lemondott posztjáról és elhagyta az EOS fejlesztéséért felelős Block.One-t Dan Larimer, a projekt társalapítója. Habár a bitcoin gyengélkedése miatt tegnap az egész piac pirosba fordult, a pont ezzel egy időben kiadott közlemény lendületet adott az EOS zuhanásának, ami a cikk írásának pillanatáig már több, mint 25%-ot vesztett az értékéből.

Dan Larimer a kriptopiac ismert szereplője. Az ő nevéhez fűződik az első decentralizált tőzsde, a Bitshares (2013) létrehozása, amin még a Cardano alapító Charles Hoskinsonnal dolgozott együtt. Később egy új vállalkozásba kezdett és megalapította a Steem decentralizált blogger oldalt (2016), amit végül az Ethereum fejlesztett változatának szánt EOS kedvéért hagyott el (2017).

Az EOS indulásához köthető a kriptopénzek történelmének legnagyobb ICO-ja. Az egy éven át tartó vásár során a Block.One 4 milliárd dolláros bevételre tett szert.

A bejelentés váratlanul érte a közösséget. Larimer két napja még az EOS-sal kapcsolatos fejlesztési ötleteiről posztolt bejegyzést a közösségi oldalára.

Dan Larimer búcsúlevele alapján nem kizárt, hogy hamarosan egy újabb blokklánc projekt élén térhet vissza.

“Bár még nincsenek konkrét elképzeléseim, valószínűleg cenzúra ellenálló technológiák létrehozásával fogok foglalkozni…olyan eszközöket szeretnék az emberek kezébe adni, amelyekkel megőrizhetik a szabadságukat.”

Ezzel kapcsolatban többen is megjegyezték, hogy már nagyon kíváncsiak arra, hogy Dan vajon melyik új startup ötletét fogja magára hagyni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel