A Bitstamp megkezdi a tőzsdén kívüli tárcák ügyfélazonosítását

Megosztom

Habár egyelőre csak a Hollandiában élők számára, de a nagy tőzsdék közül elsőként a Bitstamp teszi kötelezővé, hogy ügyfelei csak egy azonosító eljárással előzetesen beregisztrált tárca címre utalhassák ki az itt tárolt kriptopénzeiket.

A Bitstamp tájékoztató levele szerint a holland törvények kötelezik őket arra, hogy információkat gyűjtsenek a felhasználóik által használt wallet címekről, legyen szó akár privát, akár más tőzsdéken vezetett tárcákról.

Az érintettek a hétvége óta már nem is indíthatnak kiutalást az oldalról, csak ha egy arcképes fotó feltöltésével engedélyeztetik és fehér listára teszik a használni kívánt tárcák címeit.

Bár valószínűleg már nem sokáig, de az anonimitást kedvelők ma még több olyan tőzsdére közül is választhatnak, amelyek nem teszik kötelezővé az ügyfélazonosító eljárás lebonyolítását. Ezek közé tartozik például a legnagyobb forgalmat bonyolító Binance és a feltörekvő FTX is, igaz ez utóbbi már csak 1000 dollár kiutalásáig biztosítja számunkra ezt a lehetőséget. A Binance esetében 20 + 20%-os, az FTX-nél pedig 5%-os jutalékvisszatérítésre lehet jogosult, aki az alábbi linkeken keresztül regisztrál az oldalakra: Binance, FTX.

Bitstamp ismertető

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel