Újabb halasztást kért a Tether

spot_img

Tegnap jelentette be a nyilvánosság előtt a Tether-t és az iFinex-et képviselő ügyvéd, hogy újabb halasztást kértek a bíróságtól. Ezt pedig azért tették, mert a felek még mindig nem tudták összegyűjteni a bíróság által bekért dokumentumokat, amik a két cég viszonyát tárták volna fel és – a bíróság reménye szerint, rávilágítanának arra, hogy milyen pénzmozgásokkal sikerült betömni egy 800 millió dolláros lyukat az Bitfinex tőzsdén.

A közzétett kérvényben azt állítja Charles Michael, hogy már óriási mennyiségű iratot összegyűjtöttek, viszont a kiegészítő információk még hiányoznak, így újabb néhány hétre van szükségük, hogy ezeket is összegyűjtsék és rendszerezzék. Állítása szerint 30 nap múlva szeretnék újra felkeresni a bíróságot és egyeztetni velük.

 

A bíróság válaszára még várni kell, de valószínűleg beleegyeznek a tárgyalások megkezdésének halasztásába. A vádlottakat képviselő ügyvédek szerint az eddigi egyeztetések produktívak voltak, sikerült túlesni a nézeteltéréseken és pozitívan állt hozzá mindkét fél. Ennél több részletet nem tudott elárulni az eljárásról.

Ha érdekel a Tether kontra New York állam pere, az eljárás eddigi fejleményeiről pár nappal ezelőtt írtunk:

Tether kontra New York Ügyészség: itt tart az ügy

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img