Oroszország feloldotta a Binance tiltását

Megosztom

Ismét elérhető a világ egyik legnépszerűbb kriptopénztőzsdéje, a Binance a világ egyik legnagyobb országában, Oroszországban. Persze a szkeptikusok -joggal- hozzáteszik, hogy Putin államának nincs olyan nagy jelentősége, hiszen lélekszámban, vásárlóerőben sem bírnak különösebben nagy jelentőséggel. Mégis örömteli a hír, mutatjuk a részleteket.

A Szövetségi Információs Hivatal felülbírálta korábbi döntését, ennek megfelelően a Binance.com domain lekerült a hatalmas területű ország feketelistájáról. A Roskomzadot néven ismert szerv az előző év szeptemberében rendelkezett a tiltásról, hogy most miért oldották fel, az ugyanúgy rejtély, mint nemrég a szanálás.

Persze nem telt eseménytelenül az orosz kriptopénz befektetők számára ez a rövidke időszak, hiszen hamar felfedezték, hogy egy VPN (Virtual Private Network) segítségével ugyanúgy elérhetik kedvenc kereskedési felületüket, mint a szigorú állami intézkedés előtt.

Mindeközben a fegyelem azért nem tűnt el teljesen, sőt, nemrég egy újabb rendelkezést is beiktattak, a Digital Financial Assets and Digital Currency Act néven ismertté vált szablyozás szintén tavaly lépett életbe, mindenkit kötelez arra, hogy bejelentse kriptopénz birtoklását az adóhatóságnak.

De ahogy arról korábban beszámoltunk, az oroszok tényleg nem viccelnek, nemrég például drákói szigorról jelentek meg hírek, egyelőre mindannyiunk szerencséjére azonban úgy tűnik, hogy ez nem fog megvalósulni:

Pénzbírság, vagyonelkobzás, kényszermunka és börtön: Oroszországban így szabályohatják a kriptopénzek használatát

De arra is volt már példa, hogy egy bank a meghátrálás mellett döntött a kriptopénzekhez fűződő tervei kapcsán:

Oroszország legnagyobb bankja kukázza kriptós terveit

De az is előfordult, hogy kifejezetten baráti, támogató és előremutató irányba indultak el, majd nem igazán mentek végig a kriptoi úton:

Oroszország törvényekkel rakja le a digitális gazdaság alapjait

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel