A BlockChange lett Magyarország első auditált kripto ATM szolgáltatója

Megosztom

Alig egy hete olvashattatok arról, hogy kipróbáltuk a BlockChange legújabb szolgáltatását, a kriptopénzzel feltölthető ajándékkártyát.

A lapocskákat kiállító ATM-eket nemrégiben egy biztonsági ellenőrzésnek vetették alá, aminek eredményeként a BlockChange Kft. vált az első olyan hazai kripto ATM üzemeltetővé, ami hivatalosan is átesett egy informatikai biztonsági követelmények teljesülésére vonatkozó átvilágításon.

Az audit megállapította, hogy a BlockChange rendszere megfelel a NAV Típusszabályzat informatikai biztonságra vonatkozó előírásainak. A vizsgálatot a Security.hu megbízásából egy ISO 27001 képesítéssel rendelkező vezető auditor végezte, az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) Certified Information Systems Auditor bizonyítvány által meghatározott irányelveknek megfelelően.

Mindez leírva talán nem tűnik túl izgalmasnak, de a biztonság kérdése mégis a legfontosabb dolog, ha pénzeink kezeléséről van szó, ezért fontosnak tartottuk beszámolni arról, hogy hazánkban is vannak olyan szolgáltatók, akik komolyan veszik az ezzel kapcsolatos ajánlásokat és előírásokat.

Ha szeretnétek többet is megtudni a BlockChangeről, látogassatok el a weboldalukra, keressétek meg a hozzátok legközelebb eső 19 automatájuk egyikét és nézzétek meg az ezek egyikéről készített teszt videónkat.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel