A NASDAQ-on jelenik meg a Coinbase

Megosztom

Az USA legnépszerűbb váltója, a Coinbase részvényei a Nasdaq tőzsdén fognak megjelenni – állítják a theblock névtelen forrásai.

A hír azután érkezett, hogy egy héttel ezelőtt már megjelentek a Coinbase részvényei a Nasdaq Private Market-en. A Private Market nevű szolgáltatás keretében egy vállalat az elsődleges tőkeemelése előtt részt vehet ún. kontrollált likviditási programokban, ahol újabb tőkét vonzhat be.

A Coinbase eddigi befektetői a Private Market-ben akár el is adhatják részvényeiket. A theblock szerint ezek ára 200 dollár körül alakul. Azzal, hogy 254 millió darab részvényt bocsátanak piacra, a vállalat kapitalizációja 50 milliárd dollárt tesz ki. Ezzel a cég értéke jelenleg nagyjából a Hyundai, a Moody’s vagy a Volvo értékének felel meg.

Az FTX-en található Coinbase Pre-IPO szerződéseket (amik a Coinbase tőzsdére lépésének nyitóárára célzó határidős szerződések) jelenleg jóval 200 felett, kb. 280 dolláron kereskedik. 287 dolláros részvényárnál a cég kapitalizációja már több, mint 70 milliárd dollárt tenne ki, ami a Nintendo kapitalizációjával egyenlő értéket jelentene.

Coinbase pre-IPO contracts, 1D, FTX

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel