Én beszélni magyar, anyukám tanít, és bitcoin is értek

spot_img

Nincs mit tenni, a történelem viharai olykor jó messzire repítették hazánk fiait és lányait, így történt ez a zsidó származásuk miatt üldözött Gene Simmons szüleivel is. A ma már évtizedek óta világhírű Simmons szülei a vészkorszak idején Izraelbe menekültek, Gene itt született, majd az USA-ban csinálta meg a szerencséjét, most pedig venni BTC, LTC, ETH.

Az alábbi videó régóta kering a hazai jutube bugyraiban, ez volt az egyik első alkalom, amikor sokaknak nyilvánvalóvá vált, hogy a KISS zenekar frontembere bizony magyar, legalábbis beszéli a nyelvet:

Illetve egy hosszabb rádióinterjú során szinte végig magyarul beszélt a riporterekkel:

De rátérve cikkünk témájára, Simmons most azzal került a kriptopénz világ figyelmének ha nem is középpontjába, de mindenképp ahhoz közel, hogy egy Twitter bejegyzésben bitcoin, litecoin, ethereum vásárlásról beszélt:

De nem ez volt az egyetlen tweetje a témában, még XRP-t, és dogecoint is vett:

Azt nem tudjuk, hogy mekkora tőkét tett ezekbe a kriptopénzekbe, de az biztos, hogy a piac számára a marketing értéke ezeknek a tweeteknek jelentős. Nem csak azért, mert Simmonst bálványozzák a rajongói, hanem azért is, mert bő kilencszázezer követővel rendelkezik, a fenti tweetjeire is tízezres nagyságrendben érkeztek likeok.

Nem előzmények nélküli a mostani vásárlás, hiszen korábban is beszélt már a témáról az énekes:

A Kiss magyar származású frontembere kiállt a bitcoin mellett

Ki tudja, lehet, hogy az intézményi befektetők, a nagyvállalatok, sőt, akár városok vezetői után a zeneipar jeles képviselői körében is népszerűvé válhat a bitcoin befektetés. Meglátjuk, az biztos, hogy mi be fogunk számolni, amit egy újabb rocksztár a bitcoinról beszél!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img