Hogyan kezdj el Bitcoinnal kereskedni

spot_img

A piac szinte megőrült, amikor a Bitcoin nemrég elérte a 40 000 dolláros árfolyamot. Mostanra már azok a milliárdos befektetők is a Bitcoin felé fordultak, akik egykor szkeptikusak volt a kriptopénzekkel. Mára már digitális aranynak is nevezik. A megfelelő eszközökkel te is tudsz profitot elérni, már minimális befektetéssel is.

A CFD és a más szerződések kereskedési a legegyszerűbb módja, hogy profitot termelj Bitcoinból, nem számít, hogy az árfolyam épp esik vagy növekszik. Miért? Mert pont az árfolyam mozgására tudsz spekulálni és nem arra vársz, hogy az általad birtokold Bitcoinnak felmenjen az értéke. Ehhez nem kell sem tárca, sem komoly tőke. Ha az árfolyam felfelé megy, vásárolsz. Ha lefelé megy, eladsz. Az árak különbsége lesz a profitot.

Hogyan kezdd el.

  1. Nyiss egy kereskedési számlát. Bitcoin CFD-k több brókernél, online és alkalmazásban is elérhetőek. Egy jó szolgáltat úgy lehet felismerni, hogy alacsonyak a jutalékok és a spreadek, magas tőkeáttételt kínál, biztonságos és 24 órás ügyfélszolgálata van. Ha van demó számla lehetőség, akkor ki is próbálhatod a kereskedést, anélkül, hogy igazi pénzt kockáztatnál.

SimpleFX WebTrader demószámla

  1. Találd meg a kereskedési stílusod. Naponta szeretnél kereskedni, esetleg több tradet is megjátszani? Vagy a hosszabb távú, trendek meglovaglása áll hozzád közelebb?
  2. Tanulmányozd a piacot. A Bitcoin árfolyamát is a kereslet és kínálat viszonya határozza meg. Időszakonként változik a piac hangulata is, főleg a hírek függvényében. Ha a negatív hírek erősödnek a piacon, akkor az árfolyama eshet. Ilyenek lehetnek valamilyen biztonsági hibáról vagy az anonimitásról szóló cikkek. A jó híreknek köszönhetően, mint amilyen a PayPal inetgrálása is volt, az árfolyam felfelé mehet, mivel növeli a keresletet.
  3. Tanuld meg a technikai elemzést. Tanuld meg, hogyan olvass le egy grafikont és lásd az aktuális trendeket. Néhány indikátor is hasznos lehet, például a Fibonacci, a relative strengtha index (RSI) vagy a különböző mozgóátlag mutatók.

Egyszerű mozgóátlagok a BTC grafikonon – SimpleFX WebTrader

  1. Döntsd el, hogy merre. Vásárolni fogsz vagy eladsz? Mit mondanak a grafikonok? A fenti példán a Bitcoin az 50-, a 100- és a 200-napos mozgóátlag felett áll. Ez hagyományosan vételt jelent egy kereskedőnek. Vannak olyan indikátorok, amik a vételi jelzésnek ellent mondanak? Ezeket is érdemes megnézned és legjobb tudásod szerint dönteni a vételről vagy az eladásról.

El akarsz kezdeni Bitcoin CFD-ket kereskedni? Regisztrálj egy ingyenes demószámlát és próbáld ki, hogyan működik a kereskedés a SimpleFX-en. A Bitcoin mellett a mostanában tredni Gamestop és AMC részvények szerződései is megtalálhatóak. Ráadásul a Valentin-napi ajánlatban, ami 8.-tól 15.-ig tart, most 250 dolláros bónuszt is kaphatsz. Regisztrálj még ma.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img