Elemzők szerint 9-22 hónap lehet még a bull run

spot_img

A piac ciklusairól mindenki hallott már, sőt, mivel egy viszonylag könnyen átlátható, logikus folyamatról van szó, ezért különösebb fejtörést sem okoz a jelenség. Az viszont, hogy ponotsan miként alakul az időbeliség, mikor ér csúcsára, majd mikor indul hanyatlásnak az árfolyam már jóval nagyobb falat. Ezt csak tetézi, hogy egy cikluson belül számos korrekciót látunk minden alkalommal, most azonban a BlockTower befektetési alap egyik vezetője kézzelfogható, ám kissé merész jóslattal állt elő.

Ari Paul, a BlockTower CIO, vagyis Chief Information Officer pozícióját ellátó vezetője egy tweetben beszélt a várakozásairól, kifejtve, hogy a bitcoin emlekedését az éter előretörése követi, majd jönnek az altok, utóbbiak kapcsán kifejeztten a DeFi bluechipeket emelte ki. Persze nem feledkezett meg arról sem, hogy a 30-60%-os visszahúzódások a “móka” kedvéért jelen lesznek.

Az “inning” szó, amire utal, és amiből szerinte a hetediknél járunk a baseballból, és más labdajátékokból származik, ezek játékrészek, amiket szünetek választanak el egymástól. A 2017-es bull run-t az ötödik, vagy hatodik “inningnek” tartotta, ezért járunk most a hetediknél, a 2018-2019-es “pihenő” után.

Egy kommentre reagálva fejtette ki, hogy az időbeliséget további 9-22 hónapban látja, az árfolyam kapcsán pedig 100 és 400 ezer közötti értékre számít a vezető kriptopénz kapcsán, az altok terén pedig ennél is szebb teljesítményre.

Végezetül emlékeztető gyanát álljon itt a piaci ciklusok klasszikus ábrája:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img