Két hete megy a Kripto Percek, lássuk a számokat!

spot_img

Ez a hét volt a második, mely során hétfőtől-péntekig jelentkeztünk új YouTube műsorunkkal, a Kripto Percekkel. A koncepció roppant egyszerű, 3-5, lefeljebb 6-8 percben összefoglaljuk az adott nap legfontosabb híreit a piacon, ezt természetesen megelőzi az árfolyamok gyors áttekintése.

De nem csak a “hagyományos” kriptopénz piaccal foglalkozunk, hanem a még mindig újdonságnak számító DeFi, vagyis a Decentralised Finance részterületével is. A gyors felsorolásnál, pofonegyszerű felolvasásnál azonban többet szeretnénk adni, igyekszünk minden alkalommal a tények mellé miérteket helyezni, magyarázatot adni a sokszor drasztikus eseményekre.

Ezt a piacot bizony nem könnyű átlátni, nehez követni, hiszen merőben új, szokatlan, folyamatos tanulást, nagy felkészültséget igényel. A Kripto Percek feladata, hogy naprakész információkkal, praktikus tudásmorzsákkal lásson el, a Kripto Akadémia szellemiségének megfelelően, hiszen célunk, hogy nyerővé tegyünk a piacon, reméljük, hogy újabb hasznos eszközt adhattunk.

De lássuk a számokat!

Az elmúlt két hét során ötszáz új feliratkozót értünk el, ezt bíztató kezdetként könyveljük el. Persze nem a Kripto Percek az egyetlen YouTube tartalmunk, de ez a lefrissebb, jól látszik a dinamikus növekedés, amit a segtségével elértük.

Ami a nézettséget illeti, eddig szinte mindegyik napi epizód elérte az 1000 megtekintést, sőt, a február elsején felkerült anyag jelenleg 6300-nál jár. Köszönjük a bizalmat, most azonban arra kérünk, hogy legyetek kritikusak, mondjátok el egy komment formájában, hogy mit gondoltok az új műsorunkról, minden vélemény számít, minden visszajelzést köszönettel veszünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img