44$-on kezdte, 70$-on zárta a hetet

spot_img

A Binane Coin lett a hetedik legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizációs listán, miután a héten az árfolyama elképesztő mértékben növekedett. Történelmének legjobb hete után a BNB a hetedik helyen a Litecoin pozícióját vette át.

A BNB árfolyama a héten közel 70%-al emelkedett, 75,5 dolláron pedig új történelmi csúcsot állított be. A legutóbi 24 órás felfutásban is 67 dollárról 75-re emelkedett, közel rekord volumennel, 2,8 milliárd dolláros forgalommal. Ez például az ötödik helyen lévő Polkadot napi volumenének a kétszerese.

BNB Coin a héten

A BNB Coin a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének, a Binance-nek a natív tokenje. A kereskedők arra használhatják, hogy kevesebb jutalékot fizessen vele. De a Launchpad keretében startoló kripto projektek tokenjeinek vásárlására is alkalmas. A BNB emelett stakelhető, vagyis ha egy lekötött összeget tartasz a számládon, részesülsz a kamatban.

Tudtad? A Kripto Akadémia 20%-os Binance visszatérítése egyszerre érvényes a BNB 25%-os jutalék kedvezményével. Vagyis mindkét ajánlattal is élhetsz, így sokkal olcsóbb lesz a kereskedésed. 

A Binance decentralizált tőzsdéje, a Binance DEX-et szintén a használja a BNB-t.

Legújabban, a héten elindult Binance Pay lehetőséggel már a Binance bankkártyával vagy mobillal is elkölthetjük szinte bármelyik boltban.

A Binance Coin készlet ritkulásáról pedig a negyedévente esedékes megsemmisítés gondoskodik.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img