A BTC 63 000-ig megy filbfilb szerint

spot_img

A Bitcoin már sosem lesz a régi és túl késő van már ahhoz, hogy a Tether ügyét használjuk a medvés hangulat alátámasztására- írta a népszerű kereskedő, filbfilb Twitterére.

A Tesla bevásárlása után sem győzött meg mindenkit a Bitcoin. A kriptós közösségen belül még van olyan réteg, akik a Tether baljós ügyeire, a bírósági eljárásra és a fedezetlenségre mutogatnak. Így támasztják alá medvés elképzeléseiket. Eközben a Tether nyomtatás még mindig gőzerővel folyik.

Filbfilb szerint ez egyértelmű jelzés arra, hogy a bikapiac folytatódik: csak tegnap 1 milliárd dollárnyi Tethert nyomtattak, az árfolyam pedig követni fogja ezt. Ráadásul a Coinbase a vezető volumenű beszálló a kriptóba – hívta fel a figyelmet a trader. Szerinte emiatt nincs igazuk azoknak, akik a Tether kusza ügyeiben látják a BTC felemelkedésének okát.

Filbfilb szerint a rövid távú célár nem pusztán 50 000, de a 63 000-es szint is lehet – néhány konszolidációs trenddel megtűzdelve.

“Véleményem szerint a konszolidáció után 52 ezerre megyünk, ahol várok egy kis korrekciót, de összességében 63 ezer köré várom.”

– írta a Telegram követőinek.

“Szerintem az emberek nem is értik, hogy mit jelent, ha SP500 cégek tartanak Bitcoint. Emiatt az emberek nyugdíja is ki van téve a Bitcoin mozgásának. A Bitcoin már most elérte a tömegeket, csak ők még nem tudnak róla” – magyarázta a trader.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img