8 év alatt javult az arcbőr, a BTC pedig 100-ról 60 000 dollárig ment

spot_img

Bizony nem csak kellemetlen következményei vannak annak, hogy az internet nem felejt, néha valódi történelmi relikviák kerülhetnek elő. Ilyen az alábbi videó is, először nézzük meg, majd folytassuk, tehát 2013-ban járunk:

Bizony megütötte a 100 dollárt, sőt, még a 110-et is a kriptopénz, ennek állított emléket a kolléga. Érdemes megfigyelni az arcbőrét is, ahogy sokunk, úgy ő is küzdött némi bőrproblémával. A nemrég előkerült videó feltöltése után természetesen készült egy follow-up is, amiből az is kiderült, hogy vajon hodlerelte-e a coinokat:

Nyolc év elteltével az Isaac Miller névre hallgató úr egy kissé kikerekedett, az arcbőre kitisztult, a tekintete pedig kisfiúsból elmozdult a férfias irányba. Ez az élet rendje, furcsa lenne, ha másképp történt volna. A lényeg mindenesetre az, hogy az azóta még 60 000 dollár közellében is járó bitcoin mintegy hatszázszoros növekedésen ment keresztül, egészen rendkívüli, páratlan teljesítmény.

A kérdés már csak az, hogy ha vajon 100 000 dollárnál készít egy hasonló selfie videót egy most húszonéves, akkor újabb nyolc év múltán ő is elkészítheti-e a follow up-ot tízmillió dolláros árfolyamnál. Erre mi nem tudunk választ adni, az viszont biztos, hogy a stock-to-flow modell további szép emelkedéseket vetít előre a vezető kriptopénz számára:

A stock-to-flow témában írott összes cikkünk itt látható. Akár láthatunk hasonló emelekdéseket, akár nem, érdemes dokumentálnunk az eseményeket, arra szólítjuk fel olvasóinkat, hogy készítsetek magatokról selfie-videókat a következő fontos mérföldköveknél, és küljétek el számunkra, közzétesszük!

Ha pedig most vásárolnál bitcoint, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img