Titokban dönthet csúcsot a Litecoin árfolyama

spot_img

Ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor március 15-re készülhet el a Litecoin anonim utalásait lehetővé tevő fejlesztés.

A MimbleWimble protokoll integrációjával a felhasználók maguk dönthetik el, hogy a külvilág számára látható, vagy láthatatlan módon szeretnének-e tranzaktálni a coinjaikkal. Az önkéntes alapon választható és nem alapértelmezett titkosítás mellett, a privacy coinok bizonytalan jogi helyzete miatt döntött a Litecoin fejlesztését felügyelő alapítvány. Ha ezek használatát a jövőben törvénybe ütközőnek nyílvánítanák, a privát utalások támogatását kikapcsolhatják az LTC-t támogató tőzsdék és kriptotárcák.

Szabad lesz az átjárás a privát és a nyilvános utalások között.

A fejlesztés sikeres befejezése talán löketet adhat az litecoinnak, aminek a bitcoinnal és az ethereummal ellentétben még nem sikerült elérnie a 2017 decemberében beállított, 360 dollár körüli csúcs árfolyamát. Ebben szintén a segítségére lehet, hogy a PayPal a bitcoin mellett hamarosan a litecoin esetében is engedélyezni fogja, hogy felhasználói a rendszerén keresztül internetes vásárlásokra használhassák fel a coinjaikat.

Érdekesség, hogy a litecoin a korábbi csúcsát 602 nappal a 2019 nyarán lezajló felezése előtt érte el, jelenleg pedig csak jó két hét választ el minket attól, hogy éppen 602 nappal legyünk az esemény után.

Ami az LTC bitcoin párját illeti, az utoljára 2017 márciusában volt ennyire gyenge a vezető kriptovalutával szemben, ami ellen akkor gyorsan fordítva, két hónap alatt 600%-os növekedést ért el.

További hírek és elemzések oldalunk Discord és Youtube csatornáján.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img