1 ETH-t ért az első magyar festészeti NFT

Megosztom

Múlt hét szombaton számoltunk be arról, hogy Weiler Péter, a hazai képzőművészeti életben régóta ismert festő elkészítette az első NFT-t, ami egy jegyzett magyar alkotótól származik. A mű egy bitcoin bányát ábrázol, 1 ETH-re lett árazva, ezt tegnap este meg is kapta.

A vásárló egy ismert magyar gyűjtő, Kacsuk Péter, azt nem tudjuk, hogy külföldi NFT-ket vásárolt-e már. Az mindenesetre biztos, hogy ez nagy dolog, hiszen szinte napok alatt reagált mind a kínálat, mind a kereslet az NFT-k nyújtototta újdonságra.

Bitcoin bánya az Alföldön

A néhány napja megjelent teljes interjú számos további részlettel és érdekességgel alább látható. Kiderül belőle, hogy vajon miként hat majd a művészet világára az NFT technológia, miként alakíthatja át a folyamatokat, milyen hétköznapi problémákat old meg, és az is, hogy mennyire fogadta mindezt felkészülten, vagy felkészületlenül a hazai közösség.

Bitcoin bányát ábrázol az első magyar képzőművészeti NFT

Weiler a Mintable.app platformot használta, többet is át kellett néznie, mielőtt itt összejöhetett a munka. Volt, ahol kompatibilitási problémák jelentek meg, máshol az elszállt tranzakciós díjak nehezítették a munkát. A fenti interjúbúl az is kiderül, hogy milyen típusú NFT platformok vannak, hol, hogyan viszonyulnak az alkotókhoz, a bekerülés folyamatáról van szó.

Ha most szeretnél bitcoint, ethereumot, litecoint, vagy más kriptopénzt vásárolni, mi a Binance szolgáltatását ajánljuk, könnyen használható, stabilan és megbízhatóan működő platformról van szó, amit mi is rendszeresen használunk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel