Kereskedési tipp a jövő hétre

Megosztom

Új lendületet kapott az altcoin szezon azzal, hogy a bitcoin most oldalazgat. Újra számítani lehet a kiugrásokra, a többszöröződésekre és az iszonyatos pumpákra, ahol megötszörözheted a pénzed (vagy elbukhatod mindet!). A Discord szerverünk és a piac hangulatát jól kifejezi az alábbi hozzászólás egy egyik előfizetőnktől:

Kereskedőink folyamatosan figyelemmel tartják a piacot és mindig megosztják veled a következő nagy lehetőséget. Rövid távon Keny a HOGE-n nyerészkedett, Balage a PHB-t figyeli. Nightvision a CAKE-et ajánlja,

CAKE_4H: aki CAKE-et trédel és nem holdol, annak jó hozam/kockázatú lehetőség nyílik. Úgy látom, hogy 10,50$-on újra támaszt talált az árfolyam, az alá tesszük a stoppot, elsődleges hosszabb távú célárként 20$-ra gondoltam. Feltétel még belépésre, hogy a trendvonalat törjük, ez 11,50$ felett történik meg. Kívánságom lenne még, hogy dinamikusabban mozogjon az árfolyam, legyen volume, ez majd kiderül hosszabb távon.

Ha a piac is úgy akarja, a CAKE már a jövő héten eredményt hozhat,ezért érdemes lesz rá figyelni.

Ha nem akarsz lemaradni az altcoin szezon legjobb lehetőségeiről és mindig a legfrissebb és legjobb kereskedésekre vágysz, gyere fel a Discord szerverünkre és fizess elő a Kereskedési Tippekre.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel