Inlock beutalások a Binance Smart Chainről is

spot_img

Ahogy arról az elmúlt hetek során mi is beszámoltunk, az Ethereum tranzakciós díjai csúnyán elszálltak, nem csoda, hogy sokan valamilyen alternatív megoldást kerestek. Azokról van szó, akik különböző DeFi szoltáltatásokat használnak, sokan a Binance saját blokkláncán, a Binance Smart Chain (BSC) hálózaton találtak használható lehetőséget. Ennek hatására a népszerű kriptopénztőzsde saját kriptopénze, a BNB óriási rallin ment keresztül az utóbbi időben.

Mostantól az Inlock rendszerébe is utalhatunk a BSC-ről, mielőtt azonban bemutatnánk a részleteket, érdemes átfutni, hogy mi is történt a BNB-vel, az Ethereum rendszerében akár 20-30 dollárig is elmentek a tranzakciós díjak, az ennek hatására migráló felhasználók sokasága szó szerint az egekbe repítette a BNB-t, így nézett ki az árfolyam az elmúlt hetek során:

Jól látszik, hogy tavaly december közepén még 30 dollár körül jártunk, az új év második hónapjára pedig még 330-ig is felszaladt a kriptopénz ára. Ennél is szembetűnőbb azonban a felívelés, ha az elmúlt néhány évre vetünk pillantást, 2017 nyarán még csupán egy dollárt kellett fizetnünk egyetlen BNB-ért:

Más kérdés, hogy a bikapiac is emeli a BNB-t, mint szinte mindent, ám mégis egyértelmű, hogy minden korábbinál nagyobb a Smart Chain népszerűsége. Éppen ezért döntött úgy az Inlock, hogy nyit a platform felé, azonban nem egyszerre, nem egy lépésben, hanem szakaszosan, a következőek szerint:

1.: beutalási címek kezelése a webes felületen,

2.: mobil kliensen is támogatott beutalások

A cég közleménye szerint a BSC kiutalások egy későbbi időpontban lesznek aktiválva. A Binance-en elérhető tokenek kapcsán disclaimer is megjelent, fontos tisztában lennünk a következőkkel:

A Binance hálózatán közlekedő tokenek un. letéti (pegged) tokenek, amik minden esetben a Binancenél vannak tárolva. Az INLOCK platformnak nincs ráhatása a Binance likviditására, illetve szolgáltatásainak színvonalára. Az INLOCK fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megszűntesse egy vagy több token BSC hálózaton keresztüli támogatását, ha úgy ítéli meg, hogy annak biztosítása veszélyezteti az INLOCK működését.

Az Inlock kriptopénzeink megőrzését kínálja, kamatozó szolgáltatásról van szó. Ennek nagy előnye, hogy ha amúgy is hodlerként várjuk, hogy felfussanak a választott kriptopénzeink, akkor az árfolyamnyereségen túl még kamatot is realizálhatunk, ha az Inlockhoz fordulunk.

Kamat, amihez gombnyomás sem kell: Inlock újdonságok

Figyelemmel kísérjük a fejleményeket, be fogunk számolni az Inlock újdonságairól a jövőben is, ha szeretnél regisztrálni, itt megteheted. Addig is iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra, ahol naponta több friss videóval is várunk a kriptopénzek piacáról. Ha pedig most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img