Az 5 legfontosabb kérdés a másolás megkezdése előtt – megválaszolva!

spot_img

A CopyTrader Pro-val kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre felelünk az alábbi cikkben.

Még nem tudod mi az a CopyTrader Pro? Egy szolgáltatás, amiben a Kripto Akadémián megismert kereskedőket másolhatod, automatikusan, beavatkozás nélkül. Részletekért katt ide.

Milyen coint kell tartanom a Binance-en, hogy elkezhessek másolni?

Mindegy. Bármilyet. Akár többet is. Azért mindegy mi van a épp a számládon, mert a másolás első lépésében te magad oszthatod be, hogy a meglévő coinokból mennyit és melyiket és szánod másolásra. Ezek a coinok azután fokozatosan átváltódnak a kereskedő portfóliójának megfelelően.

Mennyi a minimális belépési összeg?

333 dollár. Ennél kevesebbel is elkezdheted, de olyankor előfordulhatnak technikai hibák, a Binance-en feladható orderek minimum korlátai miatt.

Lehet a 3 tradert egyszerre másolni ?

Igen, bármennyi tradert másolhatsz egyszerre.

Tarthatok egyéb coinokat a Binance számlámon, amikkel nem akarok másolni? Bezavarhat a másolásban?

Ha csak tartod a coinokat és nem csinálsz velük semmit, a másolásba nem fognak bezavarni. Viszont ha kereskedsz velük, akkor előfordulhat, hogy zavarni fogja a másolást, különösen ha a másolt kereskedő is ugyanazt a coint kereskedi. Azt javasoljuk, hogy egy erre a célra létrehozott acconttal kezdj másolni vagy utald ki máshová azt a részt, amivel saját magad kereskednél.

Mi történik a nyereséggel?

A CopyTrader Pro a nyereség egészét visszaforgatja másolásba. Így kamatos kamat módjára gyűlik a másolásra szánt tőkéd. Példa: 1000$-os másolási keretre előfizettél, eltelt két hét és már 1100$ tőkéd van. Már 1100$-al másolsz. Ettől nem lesz több az előfizetési díjad, ez nem kerül neked semmibe. Természetesen dönthetsz úgy, hogy 1100$-ról lecsökkented a másolási tőkéd az újbóli 1000$-re, a nyereséget pedig kiutalod magadnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img