Könyvet írtak a BitMEX-esek a blokkméret háborúról

spot_img

A héten jelentette be a BitMEX Research a tőzsde blogján, hogy kiadtak egy könyvet, aminek témája az úgynevezett blokkméret háború.

A The Blocksize War című kiadvány a 2015 közepe és 2017 vége közt eltelt periódust dolgozza fel, amiben bepillantást enged a Bitcoin fejlesztők vitáiba, érveibe és konfliktusaiba, ami végül elvezetett az első komoly hard fork-hoz és a Bitcoin Cash megszületéséhez.

A felszínen a vita arról ment, hogy mennyi adatot tudunk belerakni egyetlen Bitcoin blokkba, azonban mélységeiben ez arról szólt, hogy ki irányítja a Bitcoin hálózat szabályait.

– szól a könyv beharangozója.

A könyv azt ígéri, hogy az események kronológiája mellett a legfontosabb karaktereket is megismerhetjük. De emellett írnak a vízválasztó vitákról és nézeteltérésekről, a frontvonalakról és a függöny mögötti helyzetről is. Mindkét oldal kulcsfiguráival interjúk is készültek.

A könyv fizikai és ebook formában is fellelhető az Amazon-on, de a BitMEX blogján mind a 21 fejezetet hetente publikálni fogják. Az első fejezet a jövő hét hétfőn várható.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img