Hamarosan indul a Cardano okos szerződésekkel bővített teszthálózata

Megosztom

A Cardano alapítója, Charles Hoskinson legújabb videójában lerántotta a leplet arról, hogy mikorra várható az okos szerződésekkel bővített teszthálózat elindulása. A régóta várt újításra, április végén vagy május elején lehet számítani.

Nagy várakozások övezik ennek elindulását, ami főleg az árfolyamon tükröződik. Az ADA már a negyedik legnagyobb kriptopénz a kapitalizáció tekintetében és most 1,20$ körül kereskedik. Sokak szerint ez az árazás a szokottnál is spekulatívabb, mivel a Cardanó-ban nagyra törő tervek szerepelnek, de még mindig nem képes kezelin az okos szerződéseket. Ez most megváltozik és ezzel együtt az árfolyamot is utólagosan indokolttá teszik.

Hoskinson egy rövid- és középtávú roadmapről is beszélt és arról, hogy mit értek el az utóbbi időben a fejlesztőkkel. A Shelley-érából kimozdulva például a hálózat már képes tokeneket kezelni. A „multi-asset capability” a Mary hard forknak volt köszönhető, amit a főhálózaton március elején hajtottak végre.

A következő mérföldkő az Alonzo nevű éra lesz, ahol az Alonzo teszthálózatra rakják az Plutus nevű okos szerződés platformot.

/cryptopotato/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel