Már Tom Brady is NFT platformot indít

Megosztom

Bár ahogy BLNT kollégánk arról tegnap beszámolt, már ereszteni, legalábbi eregetni látszik az NFT lufi, mégis egyre újabb és újabb vállalkozások indulnak ezen a részpiacon. Legutóbb Tom Brady NFL legenda döntött úgy, hogy belevág az újdonságba, mutatjuk a részleteket.

Brady a keresztül- és lenézett, majd üstökösszerűen emelkedő tehetség klasszikus esete, az első edzésein még kifejezetten gyengének látták a teljesítményét az amerikai foci tudorai, majd hamar kiderült, hogy olyasvalakiről van szó, aki még életében a sport legendájává képes válni.

Azt, hogy miként találkozott először a kriptopénzekkel, illetve az NFT technológiával nem tudtuk meg, az viszont biztos, hogy a beszédes Autograph nevet kapja az új felület. Tervezett indulás még a tavasz folyamán, nem csak a sportra fókuszál majd a szolgáltatás.

Kezdenek összeomlani az árak az NFT piacon

Az ígéretek szerint a “legnagyobb neveket” hozza össze a popzenében, a szórakoztatóiparból, a divat világából, és egyéb területekről. A cél természetesen különböző NFT alkotások, pontosabban NFT-khez kötött digitális alkotások kínálata, egy újabb versenyző az egyre zsúfoltabb piacon.

A bejelentés szerint arra is lehetőséget teremtenek majd, hogy életre hívjanak NFT-ket a felületen az alkotók, “360 fokos” szolgáltatást kínálnak. Adni-venni, létrehozni is lehet majd a rendszer segítségével. Természetesen a hétszeres Super Bowl nyertes Brady is teret kap a kínált NFT-k között.

A startup egyik vezetője a Spotify-tól igazolt, jelenleg épp munkatársakat keresnek a legkülönbözőbb munkakörökre. Nagy kérdés, hogy mennyire jó ötlet pont most NFT platformot indítani, ez most vagy a lehető legjobb, vagy a lehető legrosszabb időzítés. Mi mindenesetre sok sikert kívánunk, egyben ha most szeretnél bitcoint, vagy bármilyen más kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel