Már Tom Brady is NFT platformot indít

spot_img

Bár ahogy BLNT kollégánk arról tegnap beszámolt, már ereszteni, legalábbi eregetni látszik az NFT lufi, mégis egyre újabb és újabb vállalkozások indulnak ezen a részpiacon. Legutóbb Tom Brady NFL legenda döntött úgy, hogy belevág az újdonságba, mutatjuk a részleteket.

Brady a keresztül- és lenézett, majd üstökösszerűen emelkedő tehetség klasszikus esete, az első edzésein még kifejezetten gyengének látták a teljesítményét az amerikai foci tudorai, majd hamar kiderült, hogy olyasvalakiről van szó, aki még életében a sport legendájává képes válni.

Azt, hogy miként találkozott először a kriptopénzekkel, illetve az NFT technológiával nem tudtuk meg, az viszont biztos, hogy a beszédes Autograph nevet kapja az új felület. Tervezett indulás még a tavasz folyamán, nem csak a sportra fókuszál majd a szolgáltatás.

Kezdenek összeomlani az árak az NFT piacon

Az ígéretek szerint a “legnagyobb neveket” hozza össze a popzenében, a szórakoztatóiparból, a divat világából, és egyéb területekről. A cél természetesen különböző NFT alkotások, pontosabban NFT-khez kötött digitális alkotások kínálata, egy újabb versenyző az egyre zsúfoltabb piacon.

A bejelentés szerint arra is lehetőséget teremtenek majd, hogy életre hívjanak NFT-ket a felületen az alkotók, “360 fokos” szolgáltatást kínálnak. Adni-venni, létrehozni is lehet majd a rendszer segítségével. Természetesen a hétszeres Super Bowl nyertes Brady is teret kap a kínált NFT-k között.

A startup egyik vezetője a Spotify-tól igazolt, jelenleg épp munkatársakat keresnek a legkülönbözőbb munkakörökre. Nagy kérdés, hogy mennyire jó ötlet pont most NFT platformot indítani, ez most vagy a lehető legjobb, vagy a lehető legrosszabb időzítés. Mi mindenesetre sok sikert kívánunk, egyben ha most szeretnél bitcoint, vagy bármilyen más kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img