3 éves a világ legfiatalabb kripto-influencere

spot_img

Vannak gyerekek a YouTube platformján, akik játékok “tesztelésével”, pontosabban bemutatásával keresnek dollár milliókat. És van Lilly Knight, aki sokkal hasznosabban tölti az idejét: bitcoin influenszerként dolgozik. A minap magával Michael Saylorral készített interjút, mutatjuk a részleteket.

Sajnos a saját csatornája még nem kapott szárnyra, ugyanis főként más csatornákon, illetve médiatermékeken jelenítik meg, ott kap jelentősebb nézettséget, de neki még alig pár száz feliratkozója van csupán, de ami késik, nem múlik.

Az egyik első videójában a Bitcoinról készített általános bemutatót, az alapokról van szó, mégis érdemes megnézni, hiszen ezzel az előadásmóddal még biztosan nem találkoztunk:

A második bitcoin témájú videójában azonban már magasra tette a lécet, Michael Saylorral készített interjút:

Saylort “Bitcoin Superhero”-ként aposztrofálta a beveztőben, a korosodó tech mogul az elvárható kedvességgel, és enyhe zavarodottsággal fogadta a köszöntést, és magát az egész szereplést. Az első kérdés természetesen az volt, hogy mikor, és pontosan miért vásárolt először bitcoint, a kissé furcsán, fogait összeszorítva beszélő Saylor kifejtette, hogy 2020 márciusa óta gyanítja, hogy a pénz úgy áltlában “törött”.

A korábbi befektetései egyszerűen nem működtek, ezért is csillant fel a szeme a kriptopénz láttán. Bár Saylor mintha hamar megfeledkezett volna arról, hogy egy három éves gyerekkel beszél, hamar elkezdte darálni a monetáris rendszerekről szóló mondókáját, bekapcsolt a CEO, a megmondóember funkció az amerikai üzletember operációs rendszerében.

A következő kérdésben az merült fel, hogy mi a leggyakoribb tévhit a bitcoin kapcsán, erre Saylor azt válaszolta, hogy az, hogy csupán egy befektetési lehetőségről van szó. Ezzel szemben a bitcoin az első digitális pénzrendszer, technológia a pénz számára.

Arra a következő kérdésre pedig, hogy a kétmillió dolláros, “bátor” befektetése után mi lesz a következő lépése, azt a választ adta a cégvezér, hogy mindent megtesz, ami tőle tellik, hogy milliókhoz eljuttassa a bitcoin hírét, edukálni szeretne a témában.

Azt is hozzátette, hogy a szabadidejében, feltéve, hogy lesz ilyen, további bitconokat fog vásárolni.

A vízióját illetően pedig megtudhattuk, hogy 8 milliárd embert lát, akik mobiltárcákkal fizetik a számláikat. Végül Lilly kérdésére elárulta, hogy a fiatal (értsd most 3-5 éves) generációnak arra kell törekednie, hogy a technológia adta lehetőségeken keresztül, jobbá, békésebbé tegyék a világot.

Ha most szeretnéd Lilly példáját és útmutatásait követni, akkor vegyél bitcoint a Binance-en, mi is ezt használjuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img