A Binance-en is elérhetőek lesznek a Coinbase tokenizált részvényei

Megosztom

Tegnap olvashattatok arról, hogy a jövőben a Binance oldalán keresztül is lehetőség lesz a hagyományos tőzsdéken jegyzett részvények kereskedésére. Már a cikkben is pedzegettük, hogy aligha véletlen az új funkció bevezetésének az időzítése, hiszen ma fogják piacra dobni a legnagyobb amerikai kriptovaluta váltó, a Coinbase részvényeit.

A Binance-en már eddig is több kripto tőzsde tokenjeivel lehetett kereskedni, így már csak emiatt sem ért minket váratlanul az a ma reggeli bejelentés, miszerint a Nasdaq-ra történő felvételt követően, a nance-en is elérhetővé fogják tenni a COIN néven futó papírokat.

A részvény tokenek valamikor a mai nap folyamán, feltehetően a délutáni órákban válnak majd elérhetővé a Binance hagyományos piacoknak létrehozott aloldalán. Pontos időpont egyelőre még nincs, hiszen a kereskedés elindulásához meg kell majd várni a hivatalos Nasdaq listázási ceremónia befejezését.

Akárcsak a tegnapelőtt Binance-re felvett Tesla részvények esetében, úgy a COIN-nal is kizárólag csak ügyfélazonosított számlával lehet majd kereskedni. A legkisebb megvásárolható egység a részvények egyszázad része lesz, illetve további kitétel, hogy mivel ezek árfolyama a globális tőzsdék árképzéséhez fog igazodni, csakis a hagyományos piacok nyitvatartási ideje alatt, azok nyitása után 5 perccel, a zárást megelőző 5. percig  lehet majd velük kereskedni. (A Nasdaq magyar idő szerint hétköznap 15:30 – 22:00 között szokott nyitva tartani.)

Ma mindenki a Coinbase-re figyel

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel