A bolond kutya már a nyolcadik

spot_img

A kriptopénzek piacán bármi, és bárminek az ellenkezője megtörténhet. A dobogó harmadik fokát közel egy évtizedig birtokló litecoint leváltotta a binance coin, az ethereum olyan magasságokba jutott, amikre korábban senki, leglábbis kevesen számítottak, a piacvezető elektromos autó gyártó bitcoint vett, a sor még hossza folytatható. Azonban a DOGE sikerei még ezen a piacon is elkerekítik a szemeket, immár nyolcadik a mémcoin.

26 cent körül járunk, az elmúlt hónapok, és különösen az elmúlt napok hoztak elképesztő emelkedést, elég, ha vetünk egy pillantást az árfolyamgörbére, amit az elmúlt nap során írt le a kriptopénz:

Persze ehhez kellett Elon Musk, és Mark Cuban is, de a bikapiacról, és a tomboló alt-szezonról sem feledkezhetünk meg, ezek mind olyan tényezők, amik hozzájárultak a DOGE sikereihez. Mindkét milliárdos több tweettel is segítette a mémcoin promócióját, különösképp Musknak köszönhetően nőtt sokat a coin.

Mark Cuban, pontosabban az általa vezetett Dallas Mavricks kosárlabdacsapat pedig aktív DOGE elfogadó, állítólag már százezer dolláros nagyságrendben adtak el emléktárgyakat a rajongóknak. Musk pedig legutóbb éppen tegnap tweetelt a témában, egy holdat ugató kutya formájában:

Meg is lett a hatása, immár az igazán előkelő nyolcadik helyet foglalja el a kriptopénz:

Elemzők szerint a DOGE egyfajta indikátorrá is vált az évek során, az emelkedése mindig előre jelzi a piac egészének bővülését. Mások azt modják, hogy a DOGE-ba áramló tőke a pumpa után más altokban köt ki, ezért is izgalmas figyelni a felfutásait.

A már említett Mark Cuban a Forbes-nak adott interjújában azt mondta, hogy oktatási célra használja, a fiának vett néhány dollárért a kriptopénzből, közösen figyelik az árfolyammozgásait, ezen keresztül tanítja meg a trónörökösnek a kereslet-kínálat alapjait.

Ha most szeretnél DOGE-t, vagy bármilyen más kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img