Így veheted fel a kapcsolatot a Binance ügyfélszolgálatával

Megosztom

Az utóbbi időben több megkeresés is érkezett hozzának azzal kapcsolatban, hogy miként lehet felvenni a kapcsolatot a Binance ügyfélszolgálatával. Mivel a tőzsdére havonta jelenleg több millió új felhasználó regisztrál, a Support malmai mostanában igencsak lassan őrölnek, de aki mindenképpen szeretné, az így érheti el a tőzsde alkalmazottait.

Lépj be a Binance fiókodba és kattints a böngésző jobb alsó sarkában megjelenő support, vagy a mobil app felhasználói profiljában megjelenő fejhallgató ikonra.

Az első körben egy mesterséges intelligencia segít majd megoldást találni a problémára. A gép a leggyakrabban felmerülő hibákra adott válaszok ajánlásával kezdi meg a hibaelhárítás folyamatát.

Ha ez nem volt a segítségedre, akkor a felület alján lévő chat-be gépelve pontosíthatod, hogy mit is szeretnél. Az algoritmus a kulcsszavak alapján tovább finomítja a találatokat.

Ha az így kapott válasszal sem jutottunk előbbre, akkor az gép által adott válasz alatt lévő, lefelé mutató hüvelykujjra klikkelve kérhetjük, hogy kapcsoljanak össze minket egy emberi ügyintézővel.

Az ügyintéző kapcsolása sok időbe, akár több órába is beletelhet, de ezt nem feltétlen kell kivárnunk. A Supporttal folytatott beszélgetés egy chat beszélgetés formájában egészen addig aktív marad, amíg 24 óránként legalább egy üzenetváltás történik a felek között. Az aktív állapot azt jelenti, hogy ha üzenetet küldünk, akkor nem kell újra végigállnunk a teljes sort, hanem folyamatban lévő kapcsolatként kicsit hamarabb, prioritással válaszolnak majd a kérdéseinkre.

Az élő ügyfélszolgálatos kapcsolat előtt érdemes összekészíteni minden releváns információt, személyi igazolványról készített képet, a hibát bemutató screenshotot, stb., hogy ezzel is gyorsíthassuk az ügyintézés menetét.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel