CELO tokenekbe fektet a Deutsche Telekom

spot_img

A Chainlink után újabb kriptovaluta mellett tette le a voksát a Deutsche Telekom.

A telekommunikációs vállalat kedden jelentette be, hogy CELO tokeneket vásárol, amelyeket stake-elés céljára szeretne felhasználni. A befektetés pontos nagyságára nem tértek ki.

“Fogalmunk sincs hogy a CELO hová juthat el a következő 5-10 évben, de úgy hisszük, hogy még akkor is velünk lesznek.” – mondta a T-Systems képviselője.

A CELO-t még 2017-ben hozták létre. Célja, hogy lehetővé tegye a kriptovaluták telefonszámokra történő továbbítását és az azokhoz rendelt tárcákban való tárolását. A tranzakciókat stabil coinokkal kívánják végrehajtani, amihez már egy dollár, illetve euro értékét lekövető tokent is létrehoztak. A fejlesztést neves befektetői csoportok támogatták, amik az elmúlt évek során már több mint 100 millió dollárt fektettek a vállalkozásba.

A Telekom a CELO terveinek megvalósítását nem csak az általa megvásárolt tokenekkel, de infrastrukturális fejlesztésekkel is elő fogja segíteni. A vállalat hozzátette, hogy az együttműködés sikerét nem a CELO token árfolyamának alakulása alapján fogják megítélni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img