Kutyául megzuhant a DOGE

spot_img

Bő 30%-ot korrigált a DOGE szerdán, bár ez az esés olyasmi, amire már jóideje számított a piac. Ahogy az sem feltétlenül meglepetés, hogy azóta már kezd visszatérni a mémcoin árfolyama, cikkünk születésekor ismét harminc cent fölött járunk. De beszéljenek inkább a gafikonok, hiszen egy árfolyamrobbanást ábrázoló chart többet mond, mint ezer kutya ugatása.

Először lássuk a DOGE mindenkori telejsítményét, egészen szédületes:

Most pedig vessünk egy pillantást az elmúlt egy évre:

Most következzék az elmúlt három hónap:

Végezetül nem feledkezhetünk meg az elmúlt 24 óra eseményeiről sem, hiszen ez cikkünk témája, lássuk a visszahúzódást, amiből azóta már talpra is állt a coin:

Ahogy modani szokták: ez durva. De könnyen lehet, hogy ez még csak a kezdet, sokak szerint az egy dolláros DOGE is simán benne van a pakliba a mostani bikapiacon. Az mindenesetre biztos, hogy kibontakozott az elmúlt bő egy év során egy érdekes jelenség, a vicc kezd komollyá válni, kriptopénzekhez mérten legalábbis.

Először Mark Cuban amerikai milliárdos dönött úgy, hogy az általa tulajdonolt Dallas Mavericks kosárlabdacsapat emléktárgyait a mémcoin ellenében is megvásárolhatjuk, a minap pedig a newegg nevezetű webshop-óriás döntött úgy -miután megszavaztatta a Twitteren a követőit-, hogy bevezeti a DOGE elfogadását is a BTC elfogadás után.

DOGE elfogadóvá vált egy jó nagy webshop

Tehát alakul itt valami, még az is lehet, hogy addig fújjuk a DOGE lufit, amíg meg nem szilárdul, és bár a bull run végi visszahúzódás szinte biztosan elkerülhetetlen, mégis lehet, hogy a viccnek indult coinból lesz valami komoly. Ha az elfogadóhelyek száma tovább nő, elér a DOGE például tíz komolyanvehető partnert, akik elfogadják, akkor átalakulhat az, ahogy erre a kriptopénzre tekintünk.

Kísérletképp, sőt, egyenesen viccnek indult, az alkotók azt akarták bizonyítani, hogy mennyire könnyű felfújni a lufit egy kriptopénz körül, igazuk is lett, ám lehet, hogy ellenük fordul a saját teremtményük, legalábbis komolyra fordul az egykori vicc. Persze még sok csontnak kell elfogynia, mire megtudhatjuk, hogy valóban sikerülhet-e érdemi kriptopénzzé válnia a DOGE-nak, de az irány adott, reméljük, hogy tovább tud szaladni a kutya ezen az ösvényen.

A bika piac még tart, van még legrosszabb esetben is több hónap arra, hogy a DOGE bizonyítson. A minap például a SNICKERS csoki tett ki egy DOGE posztot a Twitterre, ki tudja, lehet, hogy ott is készül valami, ami újabb moslyt csalhat a DOGE hodlerek arcára.

A bolond kutya már a nyolcadik

Ha most szeretnél DOGE-t, vagy bármilyen egyéb kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk, hiszen egy megbízható, stabilan működő szolgáltatásról van szó.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img