A technokirály élőben pumpálhatja a holdig a Dogecoin árfolyamát

spot_img

Május 8-án Elon Musk, a világ 2. leggazdagabb embere fogja vezetni az egyik legnépszerűbb amerikai szórakoztató műsor, az 1975 óta futó Saturday Night Live (SNL) élő adását.

A Teslát és a Space X-et vezető milliárdos vállalkozó sohasem vette túl komolyan magát. Nemrégiben például az igazgatói rangját cserélte le, hogy a technológia királyává koronázhassa magát (Technoking of Tesla), így a tőzsdefelügyeletnél is bejegyzett változtatás értelmében ma már ez az ő hivatalos jogi megnevezése.

Az, hogy az SNL házigazdájaként láthatjuk viszont Muskot, egyes elemzők szerint hatással lehet egy általa igencsak kedvelt és sokszor emlegetett kriptovaluta, a Dogecoin árfolyamára is. A Tesla vezetőjének közösségi médiás bejegyzései korábban már többször is hozzájárultak ahhoz, hogy a mém coin árfolyama emelkedni kezdjen, így vannak, akik szerint az egyébként is szórakoztató jellegű, milliók által nézett műsorban adná magát, hogy ismét megemlítse a DOGE-t.

Hogy erre valóban sor kerülhet-e, azt persze senki sem tudja, de ha sokan kezdenek el ugyanerre spekulálni, akkor meglehet, hogy a jövő szombati adás kapcsán ismét emelkedő pályára állhat a Dogecoin árfolyama. Mi pusztán erre alapozva senkinek sem ajánlanánk a vásárlást, de a rövid távon kereskedőknek érdemes lehet rajta tartaniuk a szemüket a DOGE grafikonján, hogy az esetleges kedvező előjeleket látva kihasználják az adódó lehetőséget.

Megszédült, de már jobban van Kabuso, az igazi Doge

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img