A Citi bank is belépést fontolgat a kriptopénzek piacára

Megosztom

Újabb nagy név jelenhet meg a kriptopénzek piacán, most a Citi bank egyik felsővezetője beszélt arról, hogy mérlegelik a belépés módját, és időpontját. Itay Tuchman szerint nincs bennük FOMO, úgy látják, hogy még mindig nagyon korai szakaszában járunk ennek a piacnak, van idejük eldönteni, hogy pontosan milyen szolgáltatásokkal lépnek piacra.

A motiváció természetesen nem más, mint a nagy ügyfelektől érkező jelentős érdeklődés a terület iránt, erről a Financial Times-nak adott interjújában beszélt Tuchman. Sőt, a megfogalmazás szerint “nagyon rapid” az érdeklődés “akkumulációja”, tavaly augusztus óta tapasztalják ezt a Citi vezetői.

Az biztos, hogy a Citi élenken érdeklődik a terület iránt, nemrég saját tanulmányt is készítettek, meggyőződésük, hogy nemzetközi befektetési eszközzé válik a bitcoin. Bár kérdés, hogy ezt a definíciót nem telejsíti-e már most a kriptopénz, de ennek most talán kevésbé van jelentősége.

A saját tanulmányuk itt látható, ez is pontosan a “tipping point”, vagyis az “átfordulási pont” köré épül, azt boncolgatja, hogy mikor billen át a mainstream felé a vezető kriptopénz.

Érdemes megnézni a Goldman Sachs példáját, részben az időben előrehaladva, részben az évek során így változott a piac hangulata a bitcoin kapcsán:

A Morgan Stanley belépése, és általában a kriptopénzekhez való viszonyulása kapcsán írott cikkeink pedig itt láthatóak. Ha most szeretnél bitcoint, vagy más kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk. Az szinte borítékolható, hogy ha valóban megjelenik a Citi is ezen a piacon, akkor az további jelentős tőkebeáramlást jelent majd, ami újabb magasságokba repíti az egész piacot.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel